Haaste - 10 vuotta vanhoja profiilikuvia

Tartuin haasteeseen ja kaivoin edelliseltä 10 (okei yhdeksältä) vuodelta profiilikuvani esille. Kaikki kuvat on Facebookista, vaikkakin legendaarisesta Irc-galleriasta olisi löytynyt vielä vanhempia (ja kamalampia) kuvia.

2/2008

Ensimmäinen profiilikuvani Facebookissa. Tuolloin ikäraja oli muuten 18-vuotta ja tiedoissani olikin väärä syntymävuosi muutaman vuoden ajan. Puolisen vuotta olin opiskellut hiusalaa ja päässäni olikin erittäin "hienot" pidennykset!

11/2008

Halloween-bileet luokan tyttöjen kanssa. Baariin mentiin aina tietysti väärennetyillä henkkareilla. Those times! Ja edelleen pidennykset.

1/2009

Näihin aikoihin luin ensimmäisiä muotiblogeja ja bloggasin ahkerasti itsekin. Vaatteet piti valita huolella ja kuvata aina blogiin!

3/2009

Tämä taisi olla silloisen blogini profiili- tai kansikuva. Huivit oli selkeesti in.

8/2009

Tässä vaiheessa oli siirtynyt punaiseen hiusväriin, jota pidin todella monta vuotta. 

12/2009

Pikkujouluihin lähdössä! WHAT IS UP WITH THOSE EYEBROWS?? Muistan olleeni ihan hysteerinen kulmakarvojen nyppijä, tuohon aikaan taisi olla muotia todella ohuet kulmat. Ja kulmaluulla oleva valkoinen luomiväri ("highlight") oli myös ihan must!

6/2011

Tällöin juhlistettiin koulujen päättäjäisiä ja muutaman ystäväni valmistumisia. Edelleen todella ohuet kulmat ja överi kulmahighlighter, mutta muistan olleeni todella tyytyväinen meikkiini ja ruskettuneeseen ihooni. Valmistujaisissa kaatusikin sitten vihreää boolia valkoiselle mekolle ja itseruskettavat koipeni olivat melkoisen laikukkaat.

10/2011

Tähän kuvaan ja hiusten väriin olin ihan super tyytyväinen. Muuta muistikuvaa tästä ei sitten olekkaan.

1/2012

Olin avecina lapsuudenystäväni kurssijuhlassa. Oli ihan mahtavan kiva päivä ja ilta, onneksi pääsin kokemaan tämän!

4/2012

Tässä olin juuri laittanut pidennykset takaisin päähän ja pidin tästä tukasta tosi paljon. 

9/2012

Tämä kuva on 21-vuotis syntymäpäiviltäni. Mahdutettiin 33-neliöiseen yksiööni varmaan 30 ihmistä. Oksensin ensimmäisen kerran jo matkalla baariin. Hyvät bileet oli.

7/2013

Ihan perus profiilikuva, oltiin lähdössä reissuun muistaakseni seuraavana päivänä.

7/2014

Vuoden verran oltiin haalistettu ja raidoitettu punaista tukkaa vaaleammaksi ja tässä vaiheessa sainkin ruskeat raidoitetut pidennyksen päähäni. Tästäkin tukasta pidin todella paljon!

4/2016

Vuonna 2015 en näköjään vaihtanut profiilikuvaa ollenkaan, olin luultavasi niin loppu omaan työhöni, että se vaikutti kaikilla elämän osa-alueilla. Vuoden 2016 alussa olin vihdoin ja viimein lopettanut edellisen työni ja aloitin taas bloggaamaan ja vloggaamaan. Tässäkin kamera näkyy taustalla ja olihan se uusi profiilikuva otettava kun oli meikitkin naamassa!

12/2017

Tämä oli pakko laittaa tähän! Oltiin tyttöjen kanssa Tallinnassa jouluostoksilla ja joimme järkyttävän isot mansikkamargaritat. Halusin lisätä tämän kuvan Facebookkiin, mutta se ei onnistunut ja päätin lisätä sen profiilikuvakseni. Meidän mielestä tämä oli äärettömän hauskaa. Alkoholilla ei ollut (oli) osuutta asiaan.

12/2017

Joulupäivän look. Kokeilin pitkästä aikaa kunnon kissanrajauksia myös silmän sisänurkkaan. Tämä on siis edelleen profiilikuvani.

Näköjään olen aika huono vaihtamaan profiilikuvaani, vaikka muuten kuvia someen lisäilenkin. Olipas hauska kaivaa vanhoja kuvia esiin!

-Ella