Hiusten vaalennusprojekti

Niinhän siinä sitten pääsi käymään, että menin kotona sävyttämään omia hiuksiani ja lopputulos oli, noh, mielenkiintoinen. Luulin ostaneeni sävytteen, ja levitin tuotteen vain hiusten raidoitettuun osaan. Tuote värjäsikin hiusten raidoitetun osuuden kullanruskeaksi (kollaasin ensimmäinen "ennen" kuva). En siis vaivautunut levittämään väriä tyvelle, koska tarkoitus ei ollut todellakaan värjätä hiuksia. Tämän jälkeen päätin ettei tilannetta voinut korjata muutoin kuin vaalentamalla koko tyvialue (kollaasin keskimmäinen kuva) ja tietysti vaalennuksen jälkeen tyvi oli kirkuvan keltainen. Onneksi kotoa löytyi jos jonkinmoista sävytettä, joilla sain taitettua sävyä kylmemmäksi. Lopputulos on tosin vielä melko kultainen.

Jatkossa on tarkoitus taas raidoittaa hiukset (kampaajalla!!!) tummemmilla ja vaaleammilla raidoilla, ettei oma tyvikasvu näy niin herkästi. 

Blogi on viettänyt edellisen ja tämän viikon hiljaiseloa, mutta palaan uusien postauksien kera heti juhannuksen jälkeen! Töissä on ollut melkoisen kiire juurikin juhannuksen takia, mutta sunnuntaina alkaa onneksi muutan päivän vapaat, palataan siis viimeistään silloin.

-Ella