Kesäkuulumisia - Lomalla!

Aivan hirvittäviä uutisia tulee jatkuvasti sekä ulkomailta, että eilen Suomesta. Lämpimiä ajatuksia uhreille, heidän perheille ja muille läheisille ♥.

Tänään kävin tekemässä viimeisen työvuoron ja siirryin lomailemaan muutamaksi viikoksi ennen koulun alkua. Säät eivät täällä Suomessa näytä kovin paljoa lomailijoita suosivan, mutta onneksi meillä on reissu lämpöiseen varattuna! Nimittäin sunnuntai-yönä painellaan lentokentälle ja otetaan suunnaksi Kyproksen Limassol. Meillä on hieman jotain flunssan oireita ilmassa, mutta pidetään kaikki sormet ja varpaat ristissä ettei tulla pahemmin kipeäksi.

Tämä viikko on hurahtanut ohi hirveän nopeasti. Keskiviikkona järjesimme yllätysvauvakutsut ja sen lisäksi olen hoitanut asioita reissua varten. Tiedättehän niitä tosi tärkeitä asioita mm. ripsihuolto, kirppistavaroiden myynti, bikinien ostelu.... Huominen on pyhitetty kodin siivoamiselle, pakkaamiselle ja muutenkin matkalle valmistautumiselle. Täytyy muistaa värjätä kulmat, kuoria ja rasvata iho sadannen kerran, sekä pestä ja laittaa hiukset. Tykkään myös siivota ennen reissua, koska puhtaaseen kotiin on aina ihana tulla takaisin. 

Postauksen kollaaseissa kuvia menneiltä muutamilta viikoilta. Voit siis blogin lisäksi seurata minua somessa:

Instagram, snapchat & twitter : ellamatildax

-Ella