Luomivärin pohjustus eri tuotteilla

Luomivärin levitykseen on niin monta tapaa, kuin on tekijääkin. Itse laitan luomelle yleensä meikki- tai peitevoiteen, sekä puuterin, jotta sävyjen häivyttäminen on helppoa. Luomivärin sävystä saa paljon enemmän irti, mikäli levittää sen suoraan "kostealle" pohjalle, esimerkiksi juurikin peitevoiteen, pohjustusvoiteen ja muun voidemaisen tuotteen päälle. Oikeilla pohjustustuotteilla pidennät luomivärin kestoa, sekä saat sävystä paljon enemmän irti. 

Alla olevassa kuvassa vasemmalla luomiväri levitettynä kuivalla siveltimellä ja keskellä "swatchattu" sormella. Yleensä irtopigmentit ja kimalleluomivärit antavat enemmän pigmenttiä sormin levitettyinä. Oikealla puolella kostutin siveltimen ensin Glamglown Glowsetter- meikinkiinnityssuiheella. Kostealla siveltimellä pigmenttiä tulee jo hurjasi enemmän.

Seuraavaksi laitoin pohjalle voidemaisia tuotteita, joihin irtopigmentti tarttuu todella hyvin. Luomivärin alle jäävän voidemaisen tuotteen sävyllä voi vaikuttaa värin intensiivisyyteen. Valkoisella pohjalla värisävy on kirkkaampi ja se näkyy selkeästi. Käyttämällä samansävyistä pohja- ja luomiväriä, saat sävyn intensiivisyydestä kaikki irti! Musta pohjasävy taas antaa syvyyttä. Valokuvaan oli hieman vaikea taltioida näiden pohjasävyjen tuoma ero, koska luomiväri ei ollut matta, ja valo kiiltää ikävästi kuvassa vaaleampana. 

Käytetyt tuotteet: Luomiväripigmentti BYS Shimmer Powder - Blue, Glamglow Glamsetter - meikinkiinnityssuihke, NYX Jumbo Eye Pencil sävyt 604 Milk ja 601 Black Bean, Maybelline Color Tattoo 24H - voideluomiväri, sävy 20 Turquoise Forever.

-Ella