Ajatuksia asiakasomistajuudesta

Mitä asiakasomistajuus merkitsee minulle ja mitä se oikeastaan edes tarkoittaa? S-ryhmän omilla sivuilla asiaa kuvataan näin:

”Asiakasomistaja on enemmän kuin kanta-asiakas. Kukin asiakasomistaja on sijoittanut osuuskaupan pääomaan samansuuruisen osuusmaksun, joten asiakasomistajat yhdessä omistavat osuuskauppansa. Asiakasomistaja on siis samalla sekä yksi osuuskauppansa omistajista, että sen asiakas.”

Eli siis hankkimalla S-etukortin sinusta tulee asiakasomistaja ja saat automaattisesti itsellesi S-tilin. Näyttäessäsi etukortin heidän toimipaikoissaan kerrytät bonusostoja ja näistä ostoista kertyneet bonukset maksetaan kerran kuukaudessa S-tilille. Lisäksi osa osuuskaupoista maksaa ylijäämänpalautusta vuosittain. S-tilille saa siis helposti ja huomaamatta rahaa säästöön, mikäli sitä ei halua käyttää päätoimisena tilinä. Kätevää eikös?

Meillä S-tili toimii minun ja poikaystäväni yhteistilinä, jolta maksamme kaikki yhteiset menot, vuokrat ja laskut. S-mobiilisovelluksen avulla näkee helposti ja nopeasti tilin saldon, sekä kuukaudessa kertyneet bonukset, sillä voi myös maksaa laskut sekä tankata auton. Sovelluksessa näkyy myös yhteistyökumppaneiden vaihtuvat edut ja tarjoukset. Kannattaa muutenkin tarkistaa oman alueen S-yhteistyökumppanit, meilläpäin bonusta ja erilaisia etuja saa mm. sähköstä, muutamalta kuntosalilta ja erilaisista tapahtumista. Mobiilisovellukseen voit ottaa käyttöön myös sähköisen kuittipalvelun, jolloin kaikkien S-kortilla maksettujen ostoksiesi kuitit tallentuvat automaattisesti arkistoon. Tämä on erityisen kätevä takuukuittien kohdalla, sillä sehän nyt on aivan selvä, ettei paperiset kuitit pysy tallessa hetkeäkään, ainakaan minulla.

Foodie.fi palvelu on myös pakko mainita! Foodie on siis puhelimeen ladattava sovellus, josta löydät kaikki kaupan tuotteiden sijainnit ja hinnat. Sovellukseen on mahdollista tehdä oma ostoslista, tai listätä listalle reseptipankista suoraan tarvittavat tuotteet. Pääkaupunkiseudulla ja muutamalla muulla paikkakunnalla tuotteet voi jopa tilata kotiin tai noudettavaksi myymälästä. Lisäksi sovelluksesta löytyy kätevä ”myymälä suosittelee”-kohta, josta löytyy oman myymäläsi ajankohtaiset tarjoukset. Foodie on kätevä käytettynä ihan ”omassa” kaupassa, mutta erityisen tarpeellinen silloin kun olet vierailulla toisella paikkakunnalla ja ehkä hieman eksyksissä uudessa kaupassa.

Meillä S-ryhmän palveluita hyödynnetään siis melkein päivittäin. Viikottaisten ruokaostoksien ja auton tankkauksen lisäksi vakuutukset, sekä puhelin- ja nettiliittymät on keskitetty S-etupaikkoihin. Unohtamatta tietysti meikki-intoilijan lempipaikkaa, Sokosta.

Oletko sinä jo asiakasomistajajäsen? Tällä hetkellä eli 16.10-3.11 on käynnissä jäsenhankintakampanja. Uusi jäsen saa siis 18 euron arvoisen päivärannekkeen Tykkimäen Actionparkiin. Liittyä voit helposti Prismoissa, Kouvolan ja Haminan S-marketeissa sekä Kotkan Sokoksella.

-Ella