Meikki-inspiraatiota musiikkigaalasta!

Viime viikonloppuna juhlittiin Lontoossa MTV:n European Music Awardseja. Keräsin punaiselta matolta mielestäni onnistuneimpia meikkilookkeja vaikkapa pikkujouluja ajatellen! 

Julia Michaels ja Demi Lovato

Lämpimät ja purppuraisen punaiset luomivärisävyt tuntuvat olevan tämän kauden hitti! Jos pelkät punaiset sävyt tuntuvat vierailta, lisää ruskean luomivärin joukkoon hieman punertavaa sävyä.

Bill Kaulitz ja Talia Storm

Perinteinen smokey eye-meikki on vaativa, mutta toimii aina! Häivytä huolella luomivärit ja varmista että tummat värit ovat todella tummia. Tumma silmämeikki vaatii parikseen todella tasaisen värisen ihon jotta lopputulos ei ole homssuinen.

Maya Jama ja Lady Gaga

Glitter!! Varsinkin näin pikkujouluaikaan glitteriä voi huoletta sutia huulille, hiuksiin, luomiin tai kulmiin. Nuo Lady Gagan glitterkulmat täytyy ehdottomasti testata. 

Upea Ruby Rose ja Zara Larsson

Pari viime vuotta skarpit ja tuuheat kulmat ovat olleet todella muodikkaat. Zara Larssonin romanttista ja hempeää vaatetusta ja hiustyyliä on tasapainoitettu seksikkäällä cat eye-meikillä. Tee silmämeikki ensin ja käytä apuna teippiä luomaan skarpit rajat luomivärille!

Mielessä lauantain pikkujoulut

-Ella