Meikkifriikin tunnustuksia

Bongasin Nadjan  blogista hauskan meikkeihin ja meikkaamiseen liittyvän haasteen (tai kyselyn ehkä enemmänkin), ja ajattelin vastata itse myös tähän. 

Varhaisin meikkimuistosi?

Varhaisimmat muistot liittyvät Kotkassakin toimineeseen Yves Rocheriin, jossa hengailtiin usein äidin kanssa. Yvesiltä ostin (tai ehkä äiti osti minulle) kimaltavan valkoisen luomiväriin. Sekä tietysti Seppälän Anytime- meikit! Viidennellä luokalla painelin kouluun ah-niin-imartelevat mustat rajaukset silmissä ja iholla juurikin Anytimen oranssihtavaa peitepuikkoa.

Mitä meikkejä löytyy käsilaukusta?

Isommassa ”arkilaukussa” on kultainen meikkipussi, jonka sisällä on vanha ripsiväri, muutama erisävyinen kajal-kynä, huulirasva, peitevoide, kulmakynä ja käsirasva. Näitä tuotteita käytän äärimmäisen harvoin, ne pyörivät mukana lähinnä ihan hätätapauksia varten. Pikkulaukkuun otan yleensä vain huulirasvan ja -punan.

Lempituoksusi?

Tähän olisi ihanaa vastata joku tietty, ”oma” tuoksu. Olen käyttänyt paljon Britney Spearsin (joo tiedän) Midnight Fantasya ja Dieselin Loverdosea, mutta ne kyllästyttää jo. Ehkä lahjon itseäni  vielä myöhäisellä synttärilahjalla.

Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?

Edellinen vastaaja laittoi tähän kohtaan ”Less is more!”, ja minun tekee mieli kirjoittaa ”More is more!”. Heh no tosiaankin pienellä luonnollisella ehostuksella pärjää todella pitkälle, mutta toisaalta miksei sitä rohkeasti kokeilisi uusia tuotteita, värisävyjä ja tekniikoita? Meikki lähtee aina pesussa pois, joten sitä ei pidä ottaa turhan vakavasti!

No ihan oikeasti paras vinkki on veden juonti. Sitä toitotetaan aina kaikkialla ja usein se menee ohi korvien, mutta veden juonti on parasta mitä voi iholle ja omalle hyvinvoinnilleen tehdä.

Uusi kosmetiikkalöytösi?

Sain vihdoin tehtyä tilauksen Beauty Bay:lle ja ostoskoriin päätyi Juvia's Place:n luomiväripaletti, sekä L.A Girlin meikki- ja peitevoiteet. Paketti ei ole vielä saapunut Suomeen, enkä ole päässyt näitä testaamaan mutta toiveet ovat korkealla.

Ikimuistoinen virheostoksesi?

Mitään tiettyä tuotetta en saa päähäni, mutta varmasti joku vääränsävyinen meikkivoide. Muuta mieleen tulleita pettymyksen aiheuttaneita tuotteita on esim. Glamglow Glowsetter -meikinkiinnityssuihke. Tuote ei ole huono, enkä oikeastaan osaa perustella miksi en pidä siitä. Olen pitkään käyttänyt Urban Decayn All Nighter -suihketta, ja siitä ei vaan ole paluuta takaisin!

Real Technicuesin meikkivoidesivellin oli myös hieman pettymys. En tiedä sattuiko minulle joku maanantaikappale, vai onko käyttäjässä vikaa, mutta siveltimestä lähtee iholle karvaa joka kerta, ja sen lisäksi en saa meikkivoidetta levittymään tasaisesti. 

Meikkivoiteella vai ilman?

Meikkivoiteella.

Kuva: BeautyBay.com

Eyeliner vai kynä?

Molemmat! Varsinkin nyt ilman ripsienpidennyksiä olen käyttänyt taas enemmän rajauksia.

Tuote jota ilman et tule toimeen?

Beauty Blender!!!!!1 En ymmärrä miten olen joskus tullut toimeen ilman BB:tä! Aika ajoin yritän laittaa meikkivoidetta siveltimellä, mutta se ei vaan toimi. BB:llä levitettynä meikkivoide ei jää ihojen kuiviin kohtiin kiinni, ja sillä pystyy laittamaan meikki- ja peitevoiteen lisäksi bakingit, varjostukset, korostukset ja poskipunan.

Tuote jota haluaisit kokeilla?

Tarten Shape Tape-peitevoide, Laura Mercier -puuterit, Kat Von D:n meikit (mm. Shade And Light -paletti, Lock It-meikkivoide), Becca-highlighterit. Ja uutena tietysti Fenty Beauty-meikit.

Haastan kaikki Starboxilaiset (ja miksei toki muutkin) vastaamaan kyselyyn!

-Ella Beauty_Blender_Lover_91