Missäs sitä ollaan oltu?

Pitkästä aikaa ehdin istumaan alas koneen ääreen ja purkaa viime aikojen tapahtumia. Viime viikolla monen työkaverin joutuessa sairaslomalle, tein töitä paljon enemmän kuin oli tarkoitus ja se näkyi heti ensimmäisenä (silmäpussien lisäksi) blogissa. Torstaina menin työpäivän jälkeen suoraan kouluun ja kotiin päästyäni ajattelin vihdoin nukkua kunnon yöunet. Suunnitelma ei ihan päässyt toteutumaan, ja hyvien yöunien sijaan vietimme illan ja alkuyön sairaalassa. Perjantai-aamuna kuskasin potilaan vielä uudestaan testeihin lääkärin toiveesta. Oli kyllä todella rankat pari päivää, mutta onneksi kaikki arvot näytti todella hyvältä, eikä mitään vakavaa löytynyt! 

Sairaalareissuusta selvittiin siis säikähdyksellä ja uskalsin lauantaina lähteä tyttöjen kanssa Tallinnan päiväristeilylle. Shoppailun lisäksi kävimme fiilistelemässä vanhan kaupungin tunnelmaa ja joimme kupposet glögiä joulutorilla.

Seuraavat pari päivää meni taas töiden merkeissä, ennen kuin koitti kaksi kovasti odotettua vapaapäivää! Eilinen itsenäisyyspäivä meni pienessä dagen efterissä koulutöitä tehdessä, ja tänään olen ollut ihan rennosti tekemättä mitään. Loppuvuosi menee tiiviisti töissä ja koulussa (yksi iso projekti jäljellä!!), ja vapaapäivät voi laskea yhden käden sormilla. Ensi vuonna työuviot toivottavasti hieman muuttuvat ja voin keskittyä enemmän kouluun ja blogiin. 

Tästä Tallinnan tuliaisesta teen oman postauksen myöhemmin!

Semmoisia kuulumisia tällä kertaa! Tämä blogi"tauko" venyi harmittavan pitkäksi, mutta toivottavasti pystyn jatkossa pitämään kiinni normaalista julkaisurytmistä.

Pus!

-Ella