Perjantai-ilta Playersissä

Vietimme viime perjantaina muutaman Starbox-kolleegan kanssa iltaa Kotkan Playersissä. Vaikka Players on nimensä veroisesti sporttibaari (screeneiltä tulee lätkää, futista, korista, pesistä ja mitä näitä nyt on), siellä järjestetään myös paljon erilaisia tapahtumia ja teemailtoja. Huhun mukaan muun muassa K-40 Discoissa on erityisen railakas meininki.

Alkuillasta muu seurue oli päässyt keilaamaan ja tutustumaan Playersin tiloihin. Pääsin itse paikalle vasta myöhemmin, mutta koska Players on minulle jo entuudestaan tuttu paikka (kuulun lähestulkoon kalustoon, köhköh) saavuin näppärästi suoraan ruokapöytään! Meille oli tarjolla älyttömät ruokalankut, joissa oli ranskalaisten, vihannesten ja dippien lisäksi minihamppareita, wingsejä, kanafileitä ja jättikatkarapuja. 

Juomapuoli oli myös erittäin hyvin hoidossa!

Vedettyämme itsemme ruokaähkyyn alkoikin illan pääohjelma; nimittäin jo toista kertaa järjestetty Stand up -clubi Naurusaari! Lavalla oli useampi toinen toistaan parempi koomikko, mutta erityisesti illan pääesiintyjä Heikki Vilja oli mieleeni. Loppuilta menikin vitseille kikattaessa ja juomia tyhjentäessä. 

Tulen jatkossakin viettämään iltaa Playersissä! Suuri kiitos Teemulle ja koko Playersin henkilökunnalle, teitte meidän illasta erityisen mahtavan. Kiitos myös muille Starboxilaisille seurasta!

Kuva: Ville Naumanen
Kuva: Ville Naumanen

Koska ehdin paikalle vasta niin myöhään, jäi kuvasaldoni harmittavan pieneksi. Kaksi viimeistä kuvaa on ystäväni Vilin ottamia ja häneltä lainattuja. Lisää Vilin ottamia kuvia mm. Playersin ensimmäisestä Stand up -clubista löydät TÄÄLTÄ.

-Ella