Tällä viikolla...

...sain oppimisportfolio-videosta arvosanaksi vitosen! Omasta mielestäni videon visuaalisessa ilmeessä oli roimasti parantamisen varaa, mutta sisältö oli palautteesta päätellen hyvää. Kyseinen opettaja on ihan super kannustava ja inspiroiva ihminen. 

...olen harjoitellut half cut crease -meikkiä. Onnistuin mielestäni tässä ihan kivasti, joten ajattelin viikonloppuna kuvata siitä videota! 

...saimme uuden sohvan. Okei se tuli jo viime viikolla. Yritin ottaa siitä kuvia, mutta hyvin nopeasti kävi ilmi ettei minusta ole sisustusbloggaajaksi. Ehkä yritän myöhemmin uudestaan. Sohva oli kuitenkin ihan huippu ostos!

...kävin kampaajalla. Ei tietenkään muistettu ottaa ennen- ja jälkeenkuvia, mutta tällä kertaa laitettiin muutama raita kirkastamaan tummaa tyveä. Suunnitelmissa on kuvata myös pitkästä aikaa muutama kampausvideo, ne kun ovat kovin tykättyjä Youtubessa.

...aijon huomisen työpäivän jälkeen nauttia viikonlopusta täysillä! Nyt on niin hyvä fiilis koulujutuista (tämä varmasti muuttuu heti ensiviikolla kauheaan stressiin) ja muutenkin kaikki tulevat suunnitelman on ihan mahtavia, en malttaisi odottaa! 

Life is good.

-Ella