Tutustumassa Mary Kay:n tuotteisiin

Viime viikon torstaina olin ihanan Annin luona Kauneusakatemia Lumouksessa vierailemassa ja tutustumassa Mary Kayn tuotteisiin. Tuotteet ovat olleet minulla testissä reilun viikon verran ja palailen niiden käyttökokemuksiin ihan omassa postauksessaa hieman pidemmän käyttöajan kuluttua. Tässä postauksessa palaataan tuohon torstai-päivään ja tehtyihin hoitoihin ja meikkiin. 

Lähdin torstaina suoraan töistä ajalemaan kohti Kouvolaa ja Lumousta, ja voi että minkälaisiin tiloihin pääsinkään! Kauneusakatemia on ihanan naisellinen ja valoisa paikka henkilökuntineen ja tilaa löytyy isommallekin porukalle.

Itse olin herännnyt töihin neljän jälkeen aamuyöllä, joten omasta olemuksesta oli glamour todella kaukana. Jostain syystä meikkejä minulla on hurja määrä, mutta ihonhoitoon tuotteita on vain kourallinen, toivoinkin, että katsomme erityisesti ihonhoitoon liittyviä tuotteita.

Aloitimme tekemällä käsihoidon, jotta kädet olisi varmasti puhtaat (ja pehmeät) hoitoja tehtäessä ja tuotteita kokeilessa. Tämän jälkeen poistin kasvoillani olevan meikin ja siirryimme kasvojen kosteutuksen. Anni valitsi iholleni sopivan tuotesarjan, josta löytyi kosteus- ja silmänympärysvoide, sekä yö- ja päiväseerumit. Pohjatyön jälkeen päästiin meikkien pariin.

Pääsin kokeilemaan Mary Kayn meikkejä ja Annin opastuksella valitsimme minulle sopivia tuotteita. Pintakuivalle iholleni käytin kuulaampaa meikkivoidetta (löytyi myös mattana), tummiin silmänurkkiin (kiitos aamuvuorojen) persikkaista peitevoidetta, puuteria, poskipunaa, sekä varjostus- ja korostusväriä.

Silmiin valikoitui vihreää luomiväriä ja pikkujoulukauden innoittamana näyttävät rajaukset. Lisäksi käytin tietysti myös kulmakynää, sekä ripsiväriä. Superkuivat huuleni "jouduimme" kuorimaan ja Anni valitsi minulle ihanan kevyen ja hoitavan tuntuisen huulipunan. 

Luomivärit olivat todella pigmenttisiä ja helppoja levittää ja häivyttää. Kulmakynä oli pehmeä ja siitä irtosi todella helposti väriä, samoin eyeliner oli ihan huippu!

Kotiin viemisiksi tarttui tietysti muutama tuote. Todella tarpeeseen tullut ihonhoitotuotesarja, joka valittiin oman ihotyyppini mukaan. Lisäksi ostin meikkivoiteen, sekä ripsivärin. Näihin palaan myöhemmin omassa postauksessaan, kunhan olen päässyt kaikkia kunnolla kokeilemaan. 

Mary Kayltä löytyy ihonhoitotuotteiden ja meikkien lisäksi myös hajuvesiä (myös miehille!), kynsilakkoja, sekä meikkisiveltimiä ja -tarvikkeita. Lumouksen tiloissa tuotteisiin pääsee tutustumaan yksin henkilökohtaisessa opastuksessa, tai isommallakin porukalla vaikkapa työhyvinvointipäivänä tai tyttöjen hemmotteluiltana. Konsultit tekevät tietysti myös kotikäyntejä tai tulevat vierailemaan yritykseen!

Kiitos tuhannesti vielä ihanalle Annille ja Lumoukselle!

-Ella