Uutta kosmetiikkaa!

Päätin käyttää syntymäpäiviäni hyvänä tekosyynä lahjoa itseäni muutamalla meikkiuutuudella. Tein muutama viikko sitten tilauksen BeautyBaylle ja reilu viikko sitten perjantaina kävin pyörähtämässä Kotkan uudessa Kicks-myymälässä. Kicksistä mukaani tarttui liikkeen oman merkin meikkivoide- ja luomivärisivellin, sekä Glamglown Thirstymud -kasvonaamio.

BeautyBaysta ostoskoriin päätyi Juvia's -luomiväripaletti, Morphen häivytyssivellin M330, sekä L.A. Girl Pro Coverage meikki- ja peitevoiteet. Olen aina luullut omaavani todella hyviä luomivärejä, mutta tuo Juvia's -paletti romutti nuo luulot ihan täysin! Youtuben meikkigurut kuvailevat luomivärien olevan "creamy" ja "buttery", ja mielestäni nuo englanninkieliset sanat kuvaavat tätä palettia ihan täysin. Suomeksi en keksinyt mitään niin hyvin kuvaavia sanoja, kermainen tai voimainen kun kuulostavat vähän hölmöiltä. 

Käsittääkseni luomiväreissä violetit sävyt ovat kaikkein hankalimpia valmistaa, mutta tässä paletissa pigmentit ovat kaikissa sävyissä ihan älyttömän hyvät. Paletissa on 16 sävyä (24g), ja se kustantaa BeautyBayn sivuilla 34,50€. (Verrattuna esim. Urban Decayn Naked Heat -luomiväripaletti, 12 sävyä, yht. 15,6 grammaa, 54,90€ Sokos.fi) Kyseiselle sivustolle löytyy paljon myös alekoodeja joita kannattaa hyödyntää!

Ensi viikolla testaan kaikkia näitä uutuuksia videon muodossa. Luulen että suurin osa tuotteista toimii todella hyvin, mutta meikkivoidesivellin mietityttää kovasti. Olen niin vannoutunut beautyblenderin käyttäjä, mutta jostain syystä koin tarvitsevani taas uuden meikkivoidesiveltimen.. Saas nähdä kuinka käy!

-Ella