Viikonloppu keskellä viikkoa

Moikka pitkästä aikaa pelkän tekstin muodossa!

Vietin tiistaina ja keskiviikkona paljon kaivattuja vapaapäiviä. Tarkoitus oli olla todella tehokas ja saada hoidettua koulutehtäviä, blogipostauksia ja muita juoksevia asioita, siivota kotia, varata kirppispöytä yms.. Kukaan ei varmaan yllättynyt, jos kerron, etten saanut juuri mitään aikaiseksi. Maanantain ja tiistain välisenä yönä nukuin yli 12 tuntia ja luultavasti tästä syystä päivä tuntui melko lyhyeltä. En ollut tiennyt olevani ihan niiiin väsynyt, mutta teki kyllä todella hyvää nukkua pitkät yöunet ja herätä omia aikojaan ilman herätyskelloa.

Tiistai-iltana tehtiin hieman erästä kouluprojektia eteenpäin ja samalla hain Sokokselta tilaamani tuotteet postista. Parin päivän käytön jälkeen voin todeta, että Lumenen hyaluronitiiviste on ihan superhyvää! Iho tuntuu huomattavasti kiinteämmältä ja kirkkaammalta. (Toki tähän voi ehkä vähän vaikuttaa ne puolen vuorokauden yöunet. Jatketaan tuotetestausta hieman pidempään.)

Tilasin myös Urban Decayn All Nighter-meikkivoiteen ja saman sarjan Brightening&Tightening-pohjustusvoiteen. Jostain kumman syystä Sokoksella ei ollut meikkivoiteen kaikkein vaaleimpia sävyjä, joten jouduin ottamaan hieman omaa ihoani tummemman sävyn. Läträän iholleni kuitenkin jonkin verran itseruskettavaa, joten hieman tummempi sävyvalikoima ei sinänsä haitannut. Meikkivoide ja primeri pääsevät kunnon testiin perjantaina ja ajattelin kuvata niistä hieman käyttökokemuksia videolle.

 

Keskiviikkonakaan en saanut aikaan juuri mitään tähdellistä. Päivä kului talvivaatteita penkoessa ja aikuisten värityskirjaa täyttäessä. Valmiiksi tehtyjen kuvien värittäminen oli juuri sopivan aivotonta puuhaa vapaapäivälle. Enemmän aivotoimintaa olisi vaatinut hiusten värjäys; sävytin latvat taas liian pinkeiksi, vaikka tarkoitus oli saada hempeän pastellinen vaaleanpunainen. Oh lord.

-Ella