Viimepäivät kuvina

Perjantaina käytiin pitkästä aikaa ulkona syömässä. Nimipäivien kunniaksi ravintolaksi valikoitui vaatimattomasti Vausti. Vaustissa on kyllä ehdottomasti Kotkan parhaat ravintolaruoat! Ilta jatkuikin ihan pitkän kaavan kautta ja oltiin kotona vasta kolmen jälkeen yöllä. Lauantai ja sunnuntai himmailtiin kotona ja katseltiin leffoja (ja sohvaperunoita! Ihan paras sarja!!).

Ystävänpäivää vietettiin ihan rennosti kotosalla ja syötiin hyvin. Minua hemmoteltiin ruusuilla, suklaalla ja uusilla meikeillä (meikit ostin itse, hehe). Yritin tehdä romanttisen ystävänpäiväillallisen ja onnistuinkin siinä melko hyvin. Mitä nyt pihvit piti paistaa kaksi kertaa ja niissä oli AIVAN LIIAN PALJON pippuria. Deitti oli kuitenkin kovin kohtelias ja kehui ruokaa todella hyväksi. 

Suurimmaksi osaksi päivät ovat kuluneet tylsästi koulutöitä tehden. Tänään kuvasin videota yllä näkyvästä Carli Bybel-paletista (sikahyvä!) ja tarkoitukseni oli julkaista video heti illalla, mutta ajattelin siirtää sen kuitenkin huomiselle. Palataan siis toivottavasti heti huomenna videon muodossa!

-Ella