Vinkkejä kesäisen kuulaaseen meikkipohjaan

Suurin osa ihmisistä toivoo varsinkin kesäisin meikkivoiteeltaan kuulautta ja keveyttä, tässä muutama vinkki aiheesta!

1. MEIKKIVOITEEN VALINTA

Helpoin tapa on yksinkertaisesti vaihtaa meikkivoiden kevyempään versioon, BB-voiteeseen tai sävyttävään päivävoiteeseen. Etsi meikkivoiteesta sanoja kuulas, light coverage, radiance.... Jos pidät peittävistä ja paksummista meikkivoiteista, etkä halua ostaa uutta, siirry seuraavaan kohtaan.

Arkikäytössä mattapinnan jättävät 24-H Matte meikkivoiteet, parempaa peittoa ja kestoa löytyy keskellä olevista Clinique- ja Urban Decayn meikkivoiteista. Vasemmalla "satiinipinnan" jättävä meikkivoide ja muutama kuultotuote.

2. MEIKKIVOITEEN KEVENTÄMINEN/OHENTAMINEN

Normaaliin meikkivoiteeseen saa keveyttä sekoittamalla siihen päivävoidetta, kasvoöljyä, tai -seerumia. Oma suosikkini ihonhoidossa on Lumenen hyaluronitiiviste, joka sopii myös meikkivoiteen "ohentamiseen".

3. LISÄÄ KUULTOA

Sekoita kuultoa antavia tuotteita suoraan meikkivoiteeseen, tai lisää niitä meikkivoiteen jälkeen ihon korkeimmille kohdille; poskipäille, kulmaluulle ja kulmien yläpuolelle, amorinkaarelle, leukaan yms...

4. SKIPPAA PUUTERI

Jätä kasvot kokonaan puuteroimatta, tai kiinnitä vain sitä tarvitsevat alueet puuterilla esim. silmien aluset (jos käytit peitevoidetta) ja kasvojen keskiosa. Taputtele puuteri kevyesti paikoilleen.

5. KIINNITÄ MEIKINKIINNITYSSUIHKEELLA

Meikkipohjasta halutaan kestävä, ja normaalisti se kiinnitetäänkin puuterilla. Puuteroinnin sijaan meikin voi kiinnittää suihkeella, jolloin kuulaus ja keveys säilyy iholla. Huomioi, että kiinnistysuihkeitakin on erilaisia, toiset jättävät ihon pinnan mattaiseksi. Lisää kestävyyttä saat käyttämällä pohjustusvoidetta ennen meikkivoiteen levitystä.

Siinä muutama hyväksi havaittu vinkki!

-Ella