1ST OF SUMMER

Jee! Kesän ekat asukuvat tulee täältä! Olin perjantaina menossa katsomaan serkun balettinäytöstä ja sain ihanan syyn pukea mekon ja korkkarit jalkaan! Sää oli niin ihanan lämmin, että en palellut yhtään.
Mekko, jonka ostin viime vuonna peruskoulun päättäreitä varten, pääsi jälleen käyttöön. Tällä kertaa jakun ja korkkareiden kanssa. Tykkään ihan hirmuisesti jakuista, ne vaan on jotenkin mun mieleen!
Olipa jännää istua katsomon puolella, kun viime vuonna oli itse esiintymässä. Kieltämättä olis tehnyt aika paljon TODELLA PALJON mukaan. Onneksi kuitenkin sain jännittää serkun puolesta, jolla kyllä sujui tanssi todella hyvin. Ja saa nähdä mitä sitten syksyllä itse päättää tehdä. Ikävä on kova, mutta kuntosali ja jumpat eivät ole myöskään olleet yhtään hullumpia.
Mulla olis tänään vielä hieman kokeisiin kerrattavaa edessä. Kolme koetta enää ja sitten alkaa kesäloma. Olen niin, niin, niin innoissani, etten voi sanoin kuvailla. Vuosi on ollut huippu, mutta myös todella rankka, joten ansaittu loma odottaa!
Tajusin myös, että blogilla on ihan kohta 1.v synttärit! Olisko mitään postaustoiveita siis? Käy vastaamassa kyselyyn sivupalkin ylhäällä! Tai ehdota kommenteissa jotain muuta! :)
Ja jos haluat Q&A:n, kommentoi kysymyksiä tämän postauksen alle.