3 x JOULULAHJAIDEAT

Heippa! Täältä tulevat lupaamani joululahjakollaasit. Niitä on kolme: Gifts To Mum, To Friend ja To Daddy/Brother/Boyfriend.

Keräsin tämän joulun kollaaseihin hyvään oloon ja rentoutumiseen liittyviä lahjoja. Muutenkin ajattelin panostaa tänä vuonna lahjoissa siihen kuuluisaan omaan aikaan, joka monella tuntuu nykyään jäävän liian vähälle. Jos kerran arkena ei ehdi rentoutua, niin edes jouluna!

Toivottavasti saatte kollaaseista joitakin kivoja ideoita, ja kertokaahan, mitä pidätte! :-)


Äideillä on aina kiire ja liian vähän omaa aikaa, joten kaikki hemmotteluun liittyvät lahjat ovat todellakin hyviä!

Omia suosikkejani kollaasissa ovat erityisesti Originsin GinZing -kasvovoide, Philosophyn Snow Angel -suihkugeeli sekä Casallin hierova foam roller.


Ystävien lahjoissa vain mielikuvitus on rajana! Jos ystäväsi nauttii teen/kahvin/kaakaon juomisesta, niin esim. Starbucksin joulumuki on hyvä valinta. Vilukissoille sopii pehmoinen, kaunis kaulahuivi ja hemottelua kaipaaville vaikkapa Yankee Candle Gingerbread Maple -kynttilä tai The Body Shopin vartalovoi!


Ongelma, josta lähes kaikki naiset kärsivät: Mitä ostaa miehille lahjaksi?

Ongelmaa kannattaa lähestyä persoonallisuuden mukaan.

-Viihtyykö hän hyvin kotona? --> Hauska kaktusvalaisin tai perinteiset Reino-kengät.


-Enemmän aikaa yhdessä? --> Suloiset juomalasit tai Rappa Kalja -peli. Tai Candy-kulho yhteisiin leffahetkiin.

-Urheiluhullu? --> Sporttikello tai Lord of Misrule -suihkugeeli.

-Loistava kokki? --> Tyylikäs maustemylly tai kultainen pullonavaaja.

Tässä omia ideoitani joululahjoihin. Ajattelin, että julkaisen kollaasit nyt heti joulukuun alkajaisiksi, jotta niistä on helpompi napata ideoita. Viime vuoden marras-jouluukuun postauksissa on lisää kollaaseja!

Pääsen vasta nyt täyden koeviikon jälkeen aloittamaan kunnon jouluvalmistelut. Kohta pitäisi siivota huone ja sen jälkeen laittaa hieman (tai hieman enemmän) joulukoristeita. Sitten alan perehtymään kunnolla joululahja-asioihin. Ja lisäksi aion katsoa välistä jääneet 4. ja tämän päivän Joulukalenterit.

Ihanaa lauantaita ja huomista itsenäisyyspäivää! ❤️

Ps. Pian on luvassa teille jotain todella kivaa! ;-)