5 x SYKSYN KAUNEUSTUOTTEET

Heippa! Listasin viisi must-needed -kauneustuotetta, jotka pelastavat syksyllä kiireiden keskellä. Nämä ovat siis juttuja, jotka ainakin multa löytyvät näin syksyisin, ja jotka ovat passeleita juuri tähän vuodenaikaan.

Hyvä huulirasva 

Mulla on useita huulirasvasuosikkeja, mutta viime aikoina olen tykästynyt Carmexin huulirasvaan. Yksi levityskerta, esim. aamulla, riittää, ja koko loppupäivänä ei tarvitse levittää yhtään huulirasvaa. Mun mielestä yksi arjen pienistä ärsyttävimmistä asioista on rohtuneet huulet. 

Puhelinponnarit

Tiedättekö sen tunteen, kun pitäis saada hiukset kiinni, eikä sulla oo ponnareita mukana? Mun mielestä puhelinponnarit päihittää tavalliset ponnarit ihan mennen tullen, koska nää ei rasita hiuksia niin pahasti, eli näitä on todella miellyttävä käyttää. Kun kuljettaa paria ponnaria aina laukussa, saa hiukset tarvittaessa helposti kiinni, ja taas mennään!

Nuxe Huile Prodigieuse -kuivaöljy

Ostin tämän öljyn kesälomalla lennolla, ja tämä on osoittautunut todella tarpeelliseksi tuotteeksi. Sama öljy sopii kasvoille, vartalolle ja hiuksille! Itse käytän tätä yleensä pesun jälkeen hiuksille sekä kuiville säärille. Joskus myös kasvoille. Minusta tämä on todellinen löytö, jota aion käyttää kyllä jatkossakin, koska tuote on niin monikäyttöinen, eikä tarvitse ostaa kymmentä eri öljypurkkia. :-D

Rauhoittava kasvojen puhdistusaine

Syksyllä kasvoja koetellaan -ilmastointi, vaihtelevat säät ja stressi saa kasvot kaipaamaan jotakin rauhoittavaa. Kävin viime viikolla Lushilla, ja keskustelin erään todella ystävällisen ja mukavan myyjän kanssa kasvojen ihonhoidosta. Sain kokeilla eri tuotteita, ja päädyin tähän tuoksun ja ominaisuuksien takia. Angels On Bare Skin kuorii kasvot hellävaraisesti, kosteuttaa samalla ja rauhoittaa mieltä (tuoksuu ihanalle laventelille!) ja ennen kaikkea kasvoja. Olen aivan rakastunut tähän. Tykkään käyttää tätä joka toinen päivä iltaisin, koska se saa minut jotenkin rauhoittumaan.

Luonnollinen kynsilakka

Vaikka syksyn näyttävät kynsilakkasävyt ovat aivan ihania, on silti hyvä omistaa ainakin yksi hieman luonnollisempi ja läpikuultavampi vaalea lakka. Jos haluan kiireisinä päivinä siistit ja kestävät kynnet, käytän Essien kynsilakkaa sävyssä Ballet Slippers. Lakka kestää kynsissä hyvin ja pienet kulumat eivät näy niin helposti, jos ei ole aikaa poistaa kynsilakkaa ja lakata kynsiä uudelleen.

Tällaisia tuotteita siis kuuluu tällä hetkellä mun syksyn arkisiin rutiineihin.

Millaisia kauneustuotteita teillä on ollut nyt syksyn alettua käytössä? ❤️

Ps. Lähiaikoina luvassa juttua ihanasta Lush-kaupasta ;-)