573 ACCESSOIRE

Jippii! Löysin vihdoinkin juuri sen oikeanlaisen kynsilakan syksyä varten. Olen etsinyt viininpunaista/ruskeaa/tummanpunaista sävyä jo pitkään, mutta en ole löytänyt juuri oikeanlaista värisävyä mistään. Kunnes sitten yksi päivä tällä viikolla kävelin Sokokselle, ja ongelmani ratkesi. Niin helppoa se joskus lopulta on. Aina ei siis kannata vaivalla etsiä kahta kuukautta, vaan antaa ajan kulua. ;-)
Sävy on ihanan täyteläinen ja syksyinen. Yksi levityskerta riittää peittävään lopputulokseen, josta tykkään!
(Pariisi-kortin taustalla sain hyvältä ystävältäni nimipäivänäni, I love it.)
Viimeaikainen lempisuklaani (jos raakasuklaata ei oteta mukaan vertailuun) on ehdottomasti Fazerin Pure Dark 70%. Juuri sopivan intensiivinen, eikä liian makea. Sellainen puhdas ja täyteläinen kaakaon maku, nam! Kiitos äidille nimpparilahjasta! x
No, ostokset eivät tietenkään jääneet siihen yhteen kynsilakkaan... En voinut vastustaa kiusausta kokeilla BareMinerals Original Foundation SPF 15 -mineraalimeikkivoidetta. Olen kuullut BareMinerals-tuotteista paljon hyvää, ja luonnolliset mineraalimeikit ovat iholle ystävällisempiä. Ehdin jo hiukan kokeilla meikkivoidetta, ja pidän siitä kovasti. Iho saa hengittää meikin alla, ja peittävyyttä on itse helppo säädellä. Meikkivoiteeni ovat sävyssä Light.
Matkaan tarttui myös uusi kynsilakanpoistoaine. En ole ollut kovin tarkka kynsilakanpoistoaineiden merkkien suhteen, mutta päätin kokeilla välillä jotain erilaista halpispoistoaineiden tilalle.

Loma on vihdoin täällä! Paras tapa aloittaa syysloma on mielestäni vierailu I Love Me -messuilla, jossa tämän päivän vietinkin hyvässä seurassa❤️. Messuilta löytyi paljon kaikkea uuttaa ja kivaa, joita voisinkin esitellä teille paremmin. Joukossa on esimerkiksi Essencen tuotteita... Lisäksi piakkoin on luvassa postauksia ihonhoidosta ja ruoanlaitosta, sekä keittiöstä.
Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua, palataan taas pian! ❤️
Ps. Indiedaysin Blog Awards -äänestys on nyt käynnissä, jos haluat äänestää blogiani, paina alla olevaa kuvaa ja selaa blogini kohdalle, joka löytyy Lifie-kategoriasta nimellä Elsa P.