A BOX FULL OF BEAUTY (ARVONTA)

Heippa! Nyt on toisen arvonnan avaamisen aika ja tämäkin arvonta on voimassa sunnuntaihin 10.4. klo 12:00 asti. Ohjeet arvontaan löytyvät tämän postauksen lopusta. Alkuun kokosin teille kuitenkin kollaaseja, joista kerron nyt vähän tarkemmin.

20151

Ah, ihanat Turkissa entisestään vaalentuneet hiukset.❤️ / Olispa kesä ja loma. No, onneksi iihan kohta onkin! / Kesä + ulkotreenit = ❤️

20152

Voi vitsit, että sitten odotan kevään tuomaa alkavaa juhlakautta. Juhlamekot ja korkkarit kun nyt vaan ovat niitä mun lempivaatteita! Puhumattakaan tekosyystä ostaa lisää herkullisen värisiä huulipunia, haha. / Pumpkin Spice Latte joskus syksyllä, onpas siitäkin jo kauan... / Helsinki ❤️

20154

Tää kuva on napattu jostain syksyn monista kuvaussessioista, lisäksi olin tuona päivänä puhumassa yhdessä tilaisuudessa. / Kampaajalla käynnistä takana yksi päivä, voi vitsit, että rakastan tuota värjäystä. Pitäis taas varata kampaaja, ja en vielä ihan tarkalleen tiedä, että mitä laitetaan. :-D / Syksyn täydellinen kynsilakkaostos, Chanel 573, Accessoire. ❤️

20153

Mulla on ihan hirveä ikävä Helsinkiä, vaikka vasta hiihtolomalla kävin... Täytyy taas ottaa suunta sinne ja Lushille ja Stockalle ja... ja... / Lakon ja Annikan kanssa kokkailemassa Team Kitchenin tiloissa Syö hyvää -hankkeen merkeissä.

20155

Kuvaan kesällä ihan liikaa kukkia..:-D / Joskus Halloweenin aikoihin. Miten tuntuu, että syksystä on jo ikuisuus? / Bare Mineralsin mineraalimeikkivoiteet, joihin olen ihan rakastunut. Niin hyviä ja kevyitä, eivätkä ne aiheuta mitään ongelmia iholle. Ehdottomasti mun luottotuote luonnollisempaan meikkiin!

Noniin, nyt siihen arvontaan... Tämän arvonnan palkintona on toukokuun LivBox. LivBox on yllätyspaketti, joka sisältää kauneustuotteita. Itse olen muutaman kerran testannut LivBoxia ja tykkään kyllä hurjasti. Boxeja voi tilata tulemaan itselleen esim. vain kerran tai sitten muutaman kuukauden mittaisen jakson. Joka kuukausi ilmestyy yksi boxi, jossa on yllärituotteita, joiden joukosta pääsee sitten kokeilemaan ja löytämään uusia suosikkeja. Tästä pääset katsomaan edellisten LivBoxien sisältöjä.

Osallistu LivBox-arvontaan näin:

Kommentoi tämän postauksen alle, mitä suunnitelmia sinulla on kesälle 2016. Kirjoita kommenttiin myös toimiva sähköpostiosoitteesi.

Aikaa osallistua on 10.4. kello 12:00 asti. Onnea arvontaan! ❤️

Ps. Tästä painamalla voit käydä ottamassa osaa myös Superfood-arvontaan!

Arvonnassa mukana: LivBox