AUTUMN INSPIRATION

Moikka!
Aattelin jo koulun alussa, et tekisin muutaman syksysen tyylikollaasin, mutta en kaikelta muulta hömpötykseltä ehtinyt. Oon nyt parin päivän ajan tehny näitä kollaaseja ja tein näistä vähän tälläset syksyn ja alkutalven jutut.
Koko viikko on kulunutkin aika lailla kirjojen kanssa, koska ensiviikolla alkava koeviikko häämöttää... No onneksi aloitin sentään tällä viikolla, muuten saattais olla jo aika kiire!


Tollanen ihana "villa"huivi on ainaki ihan must have, koska säät alkaa kylmenemään ja mulla ei oikeestaan oo mitään tollasta basic-huivia. Oon tykästyny yhtee kirpparilta ostamaani pidempään villapaitaan ja aattelin että voisin ehkä ostaa vielä toisen. Pitkät paidat ja legginssit on paitsi supermukavia päällä, myös tosi ihania. Niin, ja pikkuhiljaa mun välikausinilkkurit pitäs vaihtaa talvisempiin versioihin kunhan vaan löytäis jotkut kivat jostain.

Mun sydän suli ku näin noita ihania kissapaitoja. Siis en oikeesti oo mikää printtipaitojen pitäjä, mutta noi vaa jotenki on tosi sulosia... Mut printtilegginssit aion kyllä hankkia! En vielä oikee osaa sanoo hankinko pidemmät saapikkaat vai nilkkurit, saa nähdä.


 

Yllättävä tää värimaailma tässä :D. Haikailin jo viimetalvena aamutossuja, ehkä tänä vuonna vois koittaa löytää jotku kivat. Toi macaron-tyyny on ihan mielettömän söpö, niitä tosin tuskin saa Suomesta. Mulla on ollu tän viikon maljakossa ihana pinkki ruusu ja se tuo huoneeseen jotenkin piristystä. Olis niin kiva jos olis joka viikko oikeita kukkia huoneessa!

Mä alan suuntamaan tästä kohti tanssisalia ja tanssitunnin jälkeen luvassa olis tietty lounas ja varmaan vaan rentoutumista ja hieman kokeisiin kertausta. Mukavaa lauantaita kaikille!
Niin ja kerro ja kommentoi, mitä tykkäsit näistä kollaaseista ja onko sulla samanlaisia toiveita syksylle.
Ja jos on postaustoiveita, niin niitäkin saa esittää. :)