BEAUTY BOX

Heippa vaan kaikki kauneuskamut! Lupasin tälle viikonlopulle vähän jotain spesiaalimpaa, ja nyt sitä olisi luvassa! Ennen kuin paljastan enempää, näytän teille ensin, mitä maaliskuun LivBox piti sisällään. ;)

Boxista paljastui Bangerheadin kuivashampoo, Lumenen kasvovoide, Nailfix kynsinauhaöljy, Rimmelin Provocalips (joka on muuten ihan huippu), Doven shampoo ja hoitoaine sekä pari hajuvesinäytettä (toinen oli miehille).
Kuten jo mainitsin, oma suosikkini on ehdottomasti Rimmelin Provocalips, joka kestää koko koulupäivän hyvänä yhdellä kertaa! Niin sopiva tuote mun kaltaisille, jotka ei koko ajan jaksa olla lisäämässä jotain huulipunaa.
Omien kynsieni kunto ei ole tällä hetkellä paras mahdollinen, joten ajattelin kokeilla käyttää tuota kynsinauhaöljyä apteekista ostettujen puuvillahanskojen kanssa. Jospa hanskat auttaisivat öljyä imeytymään paremmin ja samalla voi tehdä jotain muutakin, ilman, että joka paikka on öljyssä. :D
Bangerheadin kuivashampoo on juuri sopivan kokoisessa pullossa. Mahtuu just hyvin Marimekon meikkipussiin ja kaveriksi matkalle voi ottaa minikokoiset shampoot.
. . . Ja nyt se special thing:
Haluaisitko saada ensi kuun LivBoxin itsellesi? Arvon yhteistyössä LivBoxin kanssa jollekin lukijoistani huhtikuun LivBoxin!
Jos haluat olla mukana arvonnassa toimi seuraavasti:
1. Liity blogini lukijaksi tai seuraa blogiani Bloglovinissa. (Pääset Blogloviniin suoraan blogin ylhäällä olevista painikkeista)
2. Kommentoi tähän postaukseen sähköpostiosoitteesi sekä kerro, mikä on oma suosikkikauneustuotteesi!
3. Osallistu viimeistään 22.3.2015 kello 15.00 mennessä!
4. Onnea arvontaan!
Arvonta on päättynyt.

*postaus toteutettu yhteistyössä LivBoxin kanssa