BERRY LIPSTICK

Olen näin syksyn tullen rakastunut marjaisiin ja täyteläisiin huulipuniin. Suosikkini onkin ollut Natural Code By Lumenen Candy Smile -huulikiiltokynä sävyssä 6 (Cherry Pop). Tänään yhdistin sen mustan mekon kanssa (jonka sain tänään äidin vaatekaapista), mustien kesällä ostettujen korkkareiden sekä uuden ihanan kaulakoruni kanssa (Thanks Daddy). 

Kulunut jakso ja koeviikko ovat olleet aikas rankkoja ja työllistäviä, mutta ihmeen hyvin olen tähän asti selvinnyt. Vielä olisi ruotsin koe jäljellä, ja sitten koeviikko olisi check! Seuraava jakso näyttää keveämmältä, ja toivottavasti tulee sitä olemaan. Pitkän matematiikan, fysiikan, kemian ja biologian kurssit samassa jaksossa veivät aika paljon aikaa. :-D Mutta tosiaan kunnialla on nyt siitäkin selvitty, huh! Millainen teidän eka jakso on ollut?

Täytyy tähän loppuun laittaa vielä pari syksyn fiilistelykuvaa, koska tänään on ollut todella kaunis ja ihana päivä. Hyvää viikonloppua teille, ihanat! Kuka muu tykkää noista ihanista lehtien väreistä? ❤️