SB BLOGGAAJAPÄIVÄ 10/6/16

Heippa! Hypätäänpäs hetkeksi eiliseen, perjantaihin, sillä meillä starboxilaisilla oli ihka ensimmäinen bloggaajapäivä. Se järjestettiin Lappeenrannassa, IsoKristiinan kauppakeskuksessa. Iltapäivä jatkui aina iltaan saakka ja ohjelmassa oli vaikka mitä uutta ja mielenkiintoista, unohtamatta huippujengiä! Otetaanpas kunnon katsaus eiliseen.

Ensimmäisenä suuntana oli Lappeenrannan Marks & Spencer -liike. Siellä kuulimme mielenkiintoista tietoa ketjusta, sekä sen suomalaisista liikkeistä. Lisäksi hauskana faktana kuulimme, että joka kolmannella brittiladylla on M&S:n alusvaatteet. :-D Minulle M&S on entuudestaan erittäin tuttu, joten itselläni aika meni Englanti-fiilistelyihin ja matkakuumeiluun. Kuten yleensä, yksi parhaista osastoista oli Food, ja sitä kävinkin ihastelemassa. 

Englannista palautin ajatukset pikaisesti kotimaahan, sillä matka jatkui Emotionille. Siellä tutustuimme Emotionin merkkeihin sekä keskustelimme kosmetiikasta. Kävin kurkistamassa Clinique Pop -sarjaa, johon olen aivan hulluna. Lisäksi Diorin kevään/kesän kynsilakkakokoelman päätyminen omaan meikkipussiini on vain ajankysymys, niin kauan olen niitä haikaillut. :-D Nuo värisävyt ovat kertakaikkisen upeita! Keitä muita houkuttaa?

Nyt ensimmäisenä: Katsokaa tuota valaisinta. Kuinka upea varjostin voikaan olla. Haluan omaan huoneeseeni tuollaisen! ❤️ Viimeisenä meillä oli tutustumiskierros Original Sokos Hotel Lappeeseen, kiitokset ihanasta kierroksesta! Hotellia oli uudistettu, ja huoneet, joihin pääsimme kurkistamaan, suorastaan houkuttelivat jäämään yöksi. (Enkelilampuillahan ei ole mitään osuutta asiaan...:-D) Kokonaisuutena hotelli on siisti, elegantti, tunnelmallinen ja harkittu kokonaisuus. Viimeinen kuva on näkymä eräältä hotellin lasikäytävältä, edessä avautuu näkymä Saimaalle.

Iltamme päättyi tämän pitkän pöydän ääreen Ravintola Trattoria Casassa. Ruoka oli italialaista (siis omaa lemppariani!) ja älyttömän hyvää. Laadukasta, freesiä ja monipuolista. Erityisesti jäi mieleen vihreäpesto, johon oli sekoitettu aurinkokuivattua tomaattia, niin hyvää! Unohtamatta erästä leipää, jota taisimme kukin syödä hieman enemmän kuin yhden..:-D

Päivästä jäi goodie bagien lisäksi käteen täysi ja tyytyväinen vatsa sekä liuta uskomattoman upeita ihmisiä! Ihan mielettömän upea perjantai, en tiedä, kuinka sen olisi voinut paremmin viettää. Kiitos ihan jokaiselle! ❤️

Ps. Nyt pyydän kiinnittämään huomion metalliseen rasiaan, jossa on tuo u.p.e.a brittityylinen kruunu. En vaan saa sen tuijottamisesta tarpeeksi, heh. :-D Ihanaa viikonloppua ihanuudet! xx (Pps. K.o. rasia on M&S:n Minttupastilli-rasia)