BLOGINI MUUTTAA

"And so the adventure begins."Viime aikoina on tapahtunut nopeasti yllättäviä, jännittäviä ja uusia juttuja. Yksi niistä on se, että mun on nyt aika jättää hyvästit bloggerille ja siirryttävä eteenpäin, jonnekin uuteen. Niin uuteen, että blogini löytää upouudesta Starbox-portaalista ensi viikon torstaina, 31.3. alkaen.

Näillä näkymin tämän blogin sisältö siirtyy kokonaan sinne ja jatkan siellä siitä, mihin täällä jäin. Sisältö tulee edelleen keskittymään kauneuden ja hyvinvoinnin pariin ja blogin nimi pysyy tietenkin samana. Toisin sanoen vain osoite muuttuu. Ja ehkä vähän jotain muutakin, saa nähdä. ❤️

Haluan kiittää kaikkia teitä, jotka olette olleet mukana matkalla täällä. Nyt matka kuitenkin jatkuu ja bloggaminen jatkuu uudessa paikassa, uusien ihmisten ympärillä. Kuten yllä olevasta kuvasta näkee, portaali avautuu 31.3. ja blogini löytää sieltä nimellä Elsa P. 

Muuton ja "uuden" alun kunniaksi on luvassa muutama kiva arvonta, joten klikatkaahan itsenne mukaan 31.3. uuden blogini pariin. Toivottavasti nähdään siellä! Kiitos ihan kaikesta, olette huippuja.

Ja lisää infoa tulee varmaankin blogini Facebook-sivuille sekä Instagramistani voit löytää ensi torstaina linkin uuteen sijaintiini. Muutenkin some-linkkejä löytyy tämän blogin yläreunasta follow-palstan alta.

❤️ See you soon friends! ❤️