BLUE DAYS + LUSH

Heippa! Tuntuu, että pari viimeistä viikkoa ovat menneet hurjalla vauhdilla... Lisäksi abien viimeiset koulupäivät ovat käsillä, sillä ensi viikolla on viimeinen normaali kouluviikko. Tuntuu siltä, että joku katkaisee lukuvuoden kesken tai jotain, koska minne ihmeeseen kaikki aika on mennyt??  On outoa ajatella jäävänsä lukulomalle. Vaikka ajatus sinänsä on mukava, koska herätys ei tule soimaan ihan kello 6:45, silti koulua on jo nyt tullut ikävä... Itse olen aina tykännyt olla tunneilla ja koulussa, joten varmaan vie hetken aikaa löytää oma rytmi ja ylipäätään hyväksyä ajatus, että sinänsä itse lukio on ohi. Osaa kavereista näkee enää vain kirjoituspäivinä... Mutta nyt täytyy nauttia lukio-opiskelusta ja tunneista ja välitunneista ja kavereista koko ensi viikkon ajan ihan täysillä. ❤️

LushLovelies

Kaiken opiskelun ja muun keskellä en kuitenkaan ole unohtanut lempikauppaani maailmassa, Manskun Lushia, josta huvikseni listasin tammi- ja helmikuun kiinnostavimmat: 1. Unicorn Horn -kylpyvaahto.. tämä jäi viime vuonna testaamatta ja todellakin aion rientää nappaamaan tällaisen nyt, koska ystävänpäivätuotteet ovat jo myynnissä. 2. Joulun sesonkituotteista löysin ihanan Yog Log Roulade -suihkusmoothien, jonka ihanan pehmeä neilikkainen tuoksu on vaan jotain käsittämättömän hyvää.. tällainen odottaa jo minua. 3. Suosikkikylpyvaahdostani The Comforterista on tehty suihkugeeli, enkä malta odottaa päästä kokeilemaan tätä marjaista, pehmeää unelmaa 4. Ehkä söpöimmän muotoinen kylpypommi koskaan, Cupid 5. Kokeilin joskus myymälässä kuorivaa Porridge-saippuaa ja tykkäsin siitä niin paljon.. en vain ole ihan satavarma, onko tätä tällä hetkellä valikoimassa... 6. Täydellinen ystävänpäivälahja, Love Spell -hierontapala, joka sisältää ruususiirappia 7. Lovestruck-kylpyvaahto kuuluu taas hyviin lahjaideoihin.. ja kukapa ei rakastaisi tuota emojia 8. Jostain syystä en tänäkään vuonna voinut vastustaa ystävänpäiväsaippuaa, Love You, Love You Lots. Tuoksu on tänäkin vuonna runsaan ruusuinen.

Lisäksi olen tammikuun edetessä huomannut jostain syystä haalivani ympärille vaaleansinistä... NailsIncin kynsilakka Regents Place on tämän hetken ykkönen. Valitsin Paper Towns -kirjan äidinkielen kurssille ja olen tykännyt tuosta poikkeuksellisen paljon! Jotenkin vaan niin vangitseva teos... En malta odottaa että pääsen taas sen kimppuun. Jos et tällä hetkellä keksi mitään luettavaa, suosittelen tuota!

Tänään on taas paljon tekemistä ennen iltaa, joten täytyy rientää... Ihanaa ja suloista alkavaa viikonloppua! ❤️