BRUNCH TIP: SANDRO

Yksi parhaista brunssimestoista on ehdottomasti Sandro Helsingissä. Kävimme testaamassa tämän paikan ystäväni kanssa, kun olin Helsingissä. Sandrot löytyvät Kalliosta ja Eirasta, itse kävin Kalliossa. Rakastuin paikan omalaatuiseen, urbaaniin ja rentoon tunnelmaan.

Paikka oli nappivalinta, sillä varasimme pöydän lauantaiaamupäivän vegaani/vegebrunssille. Parasta, sanon minä! Valikoimaa oli vaikka muille jakaa, enkä edes kyennyt maistamaan kaikkea. Ja tosiaan brunssilla oli vegaaneille ja kasvissyöjille sopivaa purtavaa... Makuja oli afrikasta, aasiasta ja kaikkialta muualta, kuten vaikka croissantit kuvassa.. ;-)
Omia suosikkejani brunssilla olivat ehdottomasti tuorepuristetut mehut, join niitä useammankin pienen lasin... Lisäksi alla olevassa kuvassa näkyvä kellertävä leipä oli hyvää. Oikeastaan erittely taitaa olla turhaa, sillä pidin lähes kaikesta. Ruoka oli laadukasta, maut olivat vivahteikkaita ja valikoima oli erittäin laaja. Myös jälkiruokia oli todella paljon! 
Täytyy mainita, että näin alkumaljojen fanina tuo alkoholiton kuohuviini nosti kyllä brunssin vielä paremmalle tasolle. Mikään ei ole parempaa kuin hyvä seura, kaunis lauantaiaamupäivä ja alkumaljojen kilistely.
Ravintolan sisustus oli kiehtova, värejä ja erilaisia elementtejä oli paljon, mutta ne kaikki sointuivat mutkattomasti yhteen. Pidin erityisesti kuviollisista, hieman itämaisista astioista, ne olivat todella kauniita. :-) Tuli sellainen olo, kuin olisi ollut jossain kaukomailla... Vain turkoosi, lämmin meri ja palmupuut puuttuivat, heh.
Ja nyt makeimpaan osuuteen eli jäkkäreihin. Kuten voi huomata, tälläkin saralla oli mahdollista saada valinnanvaikeus... Kauniit tarjoiluastiat ja herkulliset jälkiruoat kruunasivat loistavan brunssihetken. Omia suosikkejani taisivat olla nuo ihanat vaaleat pallerot (maistuivat muistaakseni sitruunalle ja kookokselle) sekä tuo suklainen kookoskakku. 
Kaiken kaikkiaan mahtava ja vegeystävällinen brunssipaikka... Valikoimaa on laajasti ja makuja on monesta maasta. Tunnelma on valoisa, rento ja kansainvälinen. Muutenkin kaikki ihmiset olivat todella ystävällisiä ja brunssilla oli aurinkoinen fiilis. Hintaa brunssilla oli 28,50 euroa. Kyseessä oli siis Vegan & Veggie Garden Brunch, joka järjestetään Sandrossa lauantaisin. Pöydän voi varata ilmeisesti netistä Sandron sivuilta, sähköpostilla tai puhelimitse.

Voin lämpimästi suositella kyseistä brunssia, jos Helsingin seudulla liikkuu. Itse aion ainakin mennä uudelleen maistelemaan noita ihania vegeruokia! Paras tapa aloittaa lauantai, jos multa kysytään! ❤️