COMFY OUTFIT

Cardigan - New Look  Scarf - kirppis  T-shirt - H&M  Print pants - H&M  Shoes - Vans


Tarvitsin hiukan uusia vaatteita, joten kävin shoppailemassa viikonloppuna. Löysin aivan ihanat printtihousut, jotka olivat ihanan mukavat päällä. Tykkään mustan ja valkoisen yhdistelmästä ja tuosta kuvioinnista tosi paljon! Laitoin maantaina housujen kaveriksi uuden New Lookin villatakin. Hapsut ja noi housut sopii jotenkin tosi kivasti tyyliltään yhteen.

Keskiviikkoa viedään ja paljon selkeämmällä fiiliksellä kuin viime viikolla. Jotenkin on alkanut asettua lukioon, eikä kaikki enää tunnu niin oudolle ja uudelle. Tää viikko on ollu oikeeta opiskelua, josta tykkään, koska pääsee arkeen taas kunnolla kiinni. Jos jotain huomaa lomaan verraten, niin unen tarve on suurempi! Tuntuu, että vois mennä jo yhdeksältä nukkumaan ihan ilman ongelmia. Ihanaa saada vihdoin nukuttua taas tasaisesti.

Lukio on vaikuttanut muutenkin oikealta valinnalta. Tykkään jotenkin tyylistä, jolla siellä opiskellaan ja hoidellaan asioita. Nytkin saatiin yks kiva enkun tehtävä, jossa pitää opetella englantia eri tavoin kotona esim. kattomalla elokuvaa jne.

Viikko on kulunu ihanan vauhdilla ja keskiviikon jälkeen voi suunnata ajatukset jo kohti tulevaa viikonloppua. Onkin kiva viikonloppu tiedossa, joten odotan innolla!

Miten teidän viikko on kulunut?