DIY-GIFT-IDEAS #1

Noniin! Tästä se alkaa! Oon ihan super innoissani. Sain idean aloittaa tällaisen DIY-GIFT-IDEAS -blogisarjan. Ideana on siis, että postaan joka viikko jonkun DIY-joululahjaidean (joka on helppo toteuttaa), siihen lisäksi plussavinkin, jolla voi vielä hieman jalostaa DIY-lahjaa. Lisäksi tulen joka viikko postaamaan myös lahjaidea-kollaasin, jossa on erilaisia juttuja. Teemat kollaasissa vaihtelee ja niitä koskien saa esittää toiveita. Eli siis joka viikko yksi DIY-lahjaidea ja plussavinkki, sekä kollaasi. Toivon, että pidätte tästä ja tästä olisi apua. Minusta on mukavaa jakaa ideoita ja toivon, että yhdyt kanssani tähän joulufiilistelyyn! :)

VINKKI 1: SULOISET MINTTU-SUKLAALUSIKAT
Sekoita minttuinen suklaalusikka kuuman maidon joukkoon ja nauti suklaisesta juomasta. Äläkä unohda syödä koristeita!Tarvitset siis puulusikoita, tummaa suklaata sekä Pätkis-patukoita. Lisäksi tarvitset erilaisia karkkeja koristeeksi, itse käytin murskattuja ranskanpastilleja sekä Bilarin joulukuusia. Suklaan ja Pätkiksien määrää voit vaihdella sen mukaan, montako lusikkaa teet.
 


Laita lusikat tasaiselle alustalle uunipellille leivinpaperin päälle.


Sulata suklaa sekä Pätkikset vesihauteessa.


Ota esille valitsemasi koristeet. Voit esimerkiksi murskata ranskanpastillit jos haluat.


Kun suklaat ovat kokonaan sulaneet, laita suklaata teelusikoiden avulla puulusikoiden päälle.


Koristele lopuksi ja anna lusikoiden jähmettyä yön yli. Pakkaa lusikat sellofaanista tehtyihin pusseihin.
+vinkki: Laita muutama lusikka kauniiseen mukiin ja paketoi sellofaaniin.Tässä lahjaideoita esim. ystävälle, siskolle tai äidille. Tämän kollaasin teemana on Cozy Christmas. Jos totta puhutaan haluaisin nämä jutut itselleni! Marimekon muki on ihana ja Philosophyn peppermint stick bodycare -setti on suloinen. Unohtamatta Essien uutta kynsilakkasävyä!

Mitä piditte ensimmäisestä DIY-GIFT-IDEAS -postauksesta? Aiotko kokeilla noita suklaalusikoita? Entä mitä pidit kollaasista?

Ihanaa ja lumista lauantaita! xxx