DIY-GIFT-IDEAS #2

Heissan!
Se olis taas sunnuntai ja tämän viikon viimeinen päivä. Ja tämän kuun vika päivä. Siis en voi käsittää, että huomenna on jo joulukuu! Mitä ihmettä?! Se tarkoittaa sitä, että tämän koko vuoden viimeinen kuukausi on täällä. Löysin niin sopivan queton selaillessani WeHeartIt:tiä.

"You have one month to finish the book of 2014. Make the last chapter a perfect one."

No en ehkä ajattele sitä ihan niin, että viimeinen kuukausi täytyy olla täydellinen, vaan ehkä enemmän siten, että se tiivistää kaikki vuoden aikana tapahtuneet asiat. Yhdessä vaiheessa mietin, että mitä tänä vuonna on tapahtunut, eikä mieleeni tullut mitään. Kuitenkin kun vähän pohdin, tänä vuonnahan on tapahtunut aika paljonkin asioita. Jännä juttu, että tosi monet asiat unohtuu jo parin kuukauden ja kuukaudenkin jälkeen.
Mutta ainakin haluan, että joulukuusta tulee hyvä kuukausi. Koulua on jäljellä enää kolme viikkoa ja ihana joulunodotus nostaa tunnelmaa. Ja huomennahan tulee Joulukalenteri! Tosin harmikseni ei The Tonttu Toljanteri, mutta Joulukalenteri kuitenkin. Jokapäiväinen joulukalenteri on ihan perinne juttu! Kuinka moni muu aikoo katsoa?
Mutta nyt itse asiaan. Tein tällä kertaa videon, toivottavasti tykkäätte! :)

VINKKI 2: SITRUUNA KUORINTAAinemäärät:
2 1/2 cup kidesokeria
1/4 cup sulaa kookosöljyä
1 sitruuna (kuoriraaste ja mehu)

ps. ohje toimii samoilla suhteilla esimerkiksi ihan kahvikupilla, jos ei omista noita cup-mittoja!+Vinkki: Pörrösukat ja koko vartalolle sopiva sitruuna kuorinta on hyvä yhdistelmä!


 

Tykkäsin tehdä tätä kollaasia tosi paljon, toivottavasti se näkyy. :) Omasta mielestäni esim. ystävälle voisi ihan hyvin ostaa hieman meikkejä tai muuta kosmetiikkaa. Kukapa ei tykkäisi kynsilakoista, meikkisudeista tai uudesta ripsarista.
Onko toiveita ensi viikon kollaasin teemaan? Ja mitä piditte tämän viikon vinkeistä?