DIY: YEARBOOK 2016

Ajattelin viime vuonna, että teen jonkun memory jar -tyyppisen jutun tälle vuodelle... Mielestäni suuri lasipurkki on ainakin itselleni epäkäytännöllinen. Onneksi hauduttelin ideaa, sillä muutama viikko sitten keksin, että teenkin oman vuosikirjan.

Omaan vuosikirjaani talletan vuoden aikana tapahtuneita ja huomaamiani asioita. Hauskaa vuosikirjassa on, ettei se aseta mitään rajoja. Yhdelle sivulle kirjaan vuoden 2016 aikana kokeilemiani Lush-tuotteita (❤️!!), toiselle liimaan kuvia meikeistä, joita haluaisin kokeilla. Yhdelle sivulle kirjaan lukemiani kirjoja. Sivuille voi siis liimata esimerkiksi festivaali- tai elokuvalippuja, vesipuistojen rannekkeita, matkalippuja tai uuden lempisuklaan käärepaperin. Lisäksi lomakuvat ja muut seikkailut mahtuvat mukaan omille sivuilleen! 
Omaa kirjaani varten ostin Tigerista parilla eurolla leikekirjan, sydäntarroja kantta varten sekä liimaa. Kanteen liimasin yhden We Heart It -palvelusta olevan kuvan ja tein sydäntarroista numeron 16. Minusta kuva on juuri sopiva vuosikirjan kanteen, sillä ei voi yhtään tietää, mitä tämä vuosi tuo tullessaan. Toivottavasti upeita seikkailuja! Lisäksi tarvitset kontaktimuovia, jotta kansi pysyy vaurioitumattomana ja siistinä. ❤️
Kontaktimuovi hieman "harmaannuttaa" kannen ulkonäköä kuvissa, mutta siitä tuli livenä mielestäni oikein kiva. Rakastan leikellä kuvia, reseptejä ja ihania kosmetiikkatuotteita lehdistä ja sommitella niitä yhteen. Leikekirjassa on 40 kpl juuri sopivan kokoisia mustia pahvisivuja. Olen tehnyt vuosikirjaani jo neljä sivua, mutta ne jääköön tällä kertaa salaisiksi. ;-)

Nyt on hyvä aika tehdä oma vuosikirja 2016, sillä tarina on vasta alussa. Joulukuun lopussa on varmasti mielenkiintoista ja hauskaa selailla, mitä kaikkea tähän edessä olevaan vuoteen on mahtunut ja mistä on inspiroitunut. Omia suosikkejani ovat juuri nuo inspiraatiosivut, sillä niistä voi helposti seurata vuoden trendijuttujen vaihtelua. ❤️

Oletteko te tehneet vuosikirjoja tai -lasipurkkeja? Onko vuosikirjan pito mielestänne ajanhukkaa vai mielenkiintoista tekemistä?