DIY: YLLÄREITÄ YSTÄVILLE

Ystävänpäivänä on kiva muistaa kavereita jollakin pienellä yllärillä... Tässä ohjeeni helppoon, söpöön, nopeaan ja ekologiseen pakettiin!
Tarvitset vessapaperin rullia, kuviopaperia, koristeteippejä, nauhoja, tarroja ja sakset / kuviosakset sekä liimaa. Paketin sisälle tarvitset suklaasydämiä.

1. Lististä rulla ja paina taittuneita sivuja kunnolla, jotta taitoksesta tulee terävä ja napakka.

2. Taittele päädyt: taita molemmissa päädyissä toinen kartongin osa toisen alle ja taita toinen puoli kartongista sitten jo taitetun osan päälle.

3. Leikkaa kuviopaperista joko normaaleilla tai kuviosaksilla suikale ja liimaa se taitetun rullan ympärille.

4. Laita koristepaperin päälle teippiä, tarroja tai vaikka molempia. Tässä kohtaa saa ja kannattaa käyttää luovuutta!

5. Avaa toisen päädyn taitos ja laita pakettiin suklaasydämiä. Taita takaisin kiinni.

6. Sulje (ja viimeistele) paketti nauhalla tai teipillä. Valmista! :-)
Vinkki! Voit hyödyntää teippejä myös "perinteisissä" paketeissa. Tee teipillä "nauhat" pakettiin. Halutessasi voit myös tehdä teipillä jonkinlaisen rusetin tai muun koristeen "nauhojen" keskikohtaan, kuten tein yllä olevassa kuvassa.
Halusin välillä tehdä postauksen kännykkäkuvilla, vaikka laatu ei olekaan ihan lähellä kameralla otettuja... Mutta välillä on kivaa saada jotain spontaanimpaa ja vaihtelua, eikö?!

Toivottavasti piditte ja saitte hiukan inspiraatiota näistä jutuista! Oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille siellä ruudun toisella puolella ja alkavaa viikonloppua! ❤️