ELÄTKÖ TÄYSILLÄ?

Eilen oli kiva päivä. Heräsin, kävin treenaamassa ja tulin kotiin. Se oli ihan kivaa. Isovanhemmat olivat meillä kylässä, olin siitä iloinen. Ja kiitollinen, että minulla on niin ihanat isovanhemmat. Riehuin myös sisarusteni kanssa, se oli hauskaa. Nauroimme varmaan puoli tuntia. Lähdin kauppaan, koska oli niin kova makeannälkä, että piti käydä ostamassa pähkinäpussi.
Pähkinäpussi auttoi makeanhimoon. Oli mukavaa olla rakkaiden ihmisten kanssa, nauttia elämästä. Kuulin myös huonoja uutisia. Sen jälkeen aloin miettimään, elänkö tarpeeksi täysillä. Tai elääkö kukaan? Pitäisi nauttia kaikesta enemmän, tai oikeastaan saada jokaisesta asiasta mahdollisimman paljon iloa irti. Silloin elämä on rikkaampaa.
Tanssin myös vähän. Se oli jotenkin terapeuttista, vähän niin kuin lentämistä. Ja päätin jatkaa heti huomenna. Koska elämä on sitä varten, että nauttii matkasta.
Jos et mielestäsi elä täysillä, ala elämään nyt. Juuri tänään. Ettei koskaan kaduta, tai huomaa, että on liian myöhäistä.

Ja muistakaa:

"Take time to do what makes your soul happy."

ps. Kuvat on otettu veljeni rippijuhlapäivänä. Mekko on H&M:stä ja kukkaseppele Ur & Penn -kaupasta. Lisäksi minulla oli myös Andiamon mustat avokkaat, mutta ne eivät ole noissa kuvissa. ;-)

Ihanaa päivää tyypit!