ELOKUUN LIVBOX

Heippa! Minulle saapui postissa hieman kauneustuotteita testattavaksi, nimittäin Elokuun LivBox. LivBox on boksi, jonka voi tilata tulemaan kotiinsa kerran kuukaudessa, hintaan 16,90 e / kuukausi. Boksissa tulee muutamia kosmetiikkatuotteita, joihin pääsee sitten itse tutustumaan, ja löytämään uusia lemppareita! Toisin sanoen "yllärilahja" itselleen tai jollekin muulle. :-)
Tällä kertaa LivBoxista paljastui mielestäni näppäriä tuotteita alkaneeseen arkeen.

Dermosilin matkakokoinen hiuslakka on kätevä ottaa mukaan laukkuun, jos päivän mittaan tietää kaipaavansa hieman ehostusta. Dermosilin tuotteet ovat minulle entuudestaan tuttuja, mutta tämä hiuslakka oli minulle uusi tuttavuus.
Cutrinin Care ISM -sarjan shampoo ja hoitoaine vaikuttivat käytössä laadukkailta tuotteilta. Plussaa siitä, että nämä tuotteet ovat valmistettu Suomessa. Lisäksi shampoo ja hoitoaine tuoksuvat aivan ihanilta, vähän karkkimaisilta, mutta sellaisilta kirpeiltä samalla! :-D
Toinen boksin lempparituotteistani, nimittäin Wellan EIMI Perfect Me BB-kaumpausneste. Tuote on juuri sopiva syksyisille hiuksilleni vähentämään pörröisyyttä. Kevyt BB-voide kosteuttaa, hoitaa ja kiillottaa hiuksia.
Kokeiluun pääsi myös Kubiss Londonin kynsilakka, minulla sävyssä 84. Tällaiset vaalean helmiäiset sävyt ovat käteviä arkeen, sillä pienet "ohivedot" eivät paista sormista niin helposti, jos joutuu lakkaamaan kynsiä hieman kiireessä. ;-)
Olen saanut tästä tuotteesta aiemmin hyvän kuvan, mutta en ole ikinä itse käyttänyt Nivean Invisible for Black and White -antiperspiranttia. Enään en kuitenkaan ihmettele tuotteen suosiota; tuote on toimiva ja tuoksu on miellyttävä, mutta ei liian voimakas.
Ehkäpä koko boksin suosikkini viimeisenä: Lumenen Arctic Aqua 3D Tehokosteuttava Voidegeeli. Tykkään tästä todella paljon, geeli kosteuttaa hyvin kasvojen ihoa, ja jotenkin iho näyttää kirkkaammalta aamulla. Olen käyttänyt aiemmin Arctic Aqua -sarjan erästä toista syväkosteuttavaa kasvovoidetta, mutta muutaman kokeilun jälkeen voisin sanoa, että tämä on ehkäpä parempi. Luulen, että tämä tuote jää jatkossa käyttööni. Näitä voidegeelejä on kahdenlaista, omani on normaalille/kuivalle iholle.

Tällaisia tuotteita Elokuun LivBox piti sisällään, ja itse pidin boksista kyllä erittäin paljon. Hiusaiheinen boksi oli mielestäni hyvä, sillä uusia shampoita ja hoitoaineita tulee kokeiltua valitettavan harvoin, jotenkin aina pitäytyy niissä "tutuissa ja turvallisissa." :-D


Ainiin! Etsin hyvää ja kestävää kulmageeliä, olisiko teillä mitään omia suosikkeja, tai hyviä vinkkejä? Kaikki vinkit ja kokemukset otetaan ilolla vastaan!! :-)


Postaus toteutettu yhteistyössä LivBoxin kanssa.