EVERYTHING & NOTHING

Heipparallaa! Oonkohan ainoa, kuka kärsii motivaatio (ja viitsimis) hukasta? Viime viikkoina oikeen mikään ei oo jaksanu huvittaa, ei varsinkaan koulukirjat. Läksyjä tehdessä katselen seinille ja mietin, mitä voisin seuraavaksi tehdä... Samalla kun koeviikko stressaa, ei kuitenkaan jaksaisi alkaa valmistautua. Mulla on ollut To Do -lista viime viime viikon ajan pöydällä teipattuna (jotta en voi siirtää sitä mihinkään piiloon) ja kaikki muut kohdat on rastitettu paitsi "tee lukusuunnitelma."
On ollut kyllä aika paljon kaikkea, mutta olisihan ehkä jostain nyt parikymmentä minuuttia saanut karsittua lukusuunnitelman tekoon. Aina ei vaan pysty.
Tänään aamun uhkaavasta pilvisestä säästä tulikin aurinkoinen päivä, ja kävin äidin kanssa vielä jumppaamassa illalla. Olipa hauskaa päästä hikoilemaan! Vaikka ei ollut ehkä paras treenipäivä, niin oli siltikin ihan hauskaa!
Jospa huomenna yrittäisin todella paneutua hetkeksi tulevaan koeviikkoon ja saisin edes jonkinlaista lukusuunnitelmaa kasaan. Paitsi yleensä mun kohdalla on parempi ottaa kirja käteen ja alkaa lukemaan, eikä käyttää aikaa suunnitelmaan, joka kuitenkin vähän muuttuu matkan varrella...
Teettekö te yleensä lukusuunnitelmat koeviikkoja varten vai luetteko vaan?
Olipa mukava startti tänään viikolle, maanantai jatkuu nyt hyvillä yöunilla. Energistä ja ahkeraa viikkoa! :)