FEW FEB FAVOURITES

Sain ystävältäni joululahjaksi Dermosilin Tasty Berries -huulirasvan, joka saapui ihanassa pakkauksessa ja lisäksi vielä purkkikin on niin ihanan yksinkertainen ja suloinen. Huulirasva on väriltään neutraalia, joten se sopii hyvin myös huulipunan alle. Kyseisessä duossa tuli lisäksi myös Peppermint -huulirasva, joka tuoksuu raikkaalle purkalle. 

Viime kesän kielimatkalta muistaakseni Kicksistä löytämäni Ciatén Kiss Chase -kynsilakka on jo nyt muodostumassa kevään suosikkilakaksi, sillä sävy on ihanan pehmeä, persikkaisen ruusuinen koralli. Ja mitkäpä sävyt ovat enemmän keväisiä kuin korallit!

Poikaystävän ostamat Swarovski Fortunately Earlobe -korvakorut ovat käytössä lähes päivittäin. Rakastan yksinkertaisen kaunista muotoilua ja kirkkaita kristalleja. Niin ihanat.

Back to basics. Lavera Soft Moisturising -voide teki paluun sitten kesän jälkeen. Olen kokeillut todella monia kasvovoiteita, mutta tämä on ehdoton lempparini. Kosteuttaa kasvot ja pitää ne hyvässä kunnossa, eikä sisällä myrkkyjä tai muuta turhaa. Ihanaa ja luonnollista.

Lempiripsivärini Too Faced - Better Than Sex on ollut ahkerassa käytössä ja kaipaa kohta seuraajan. Tällä kertaa kokeilen mahdollisesti vedenkestävää versiota, vaikkakin tavallinen on oikein mainio myös. Saa nähdä. Juttua ripsiväreistä on muuten tulossa enemmän myöhemmin.

Lush, Lush ja Lush. ❤️ Äidin ostama Beautiful-suihkugeeli piristää jokaista iltaani, sillä pehmeän syleilevä aprikoosin sekä persikan tuoksu ja kimalle tuovat hyvän mielen ja puhtaan olon. Tätä löytyy muuten tälläkin hetkellä Lushin valikoimasta: klikkaa tästä !

Aloitin taas jälleen biotiinikuurin, ja tällä kertaa sain lahjaksi Helein Biotin +  -valmisteen. Pakkaus siäsltää 60 tablettia, jotka ovat muuten kuultavan vaaleanpunaisia. Lisäksi valmiste sisältää C-vitamiinia, sinkkiä sekä kysteiiniä. Tabletit sopivat lähes kaikille sillä ne ovat maidottomia, laktoosittomia, gluteenittomia sekä liivateettomia.

Jostain syystä olen niin rakastunut Essie A Cut Above -kimallelakkaan, että sitä levittyy kerros jokaisen lakkauksen päälle. Ruusukulta on vain yksi lempiväreistäni.. ja lisäksi ainahan tarvitsee jotain pientä kimaltavaa, eikö?

No words needed. Viime vuoden puolella ostamani Yves Saint Laurent Black Opium (EdT) -hajuvesi on nykyään jokapäiväinen juttuni. En osaa lähteä oikeastaan minnekään ilman tätä. Yleisesti ottaenkin mielestäni hajuvesi kertoo jotain ihmisen persoonasta, joten kannattaa valita tuoksunsa huolella. En tiedä onko minun mahdollista löytää itselleni toista sopivaa, koska Black Opium on vaan jotain niin omaa. ❤️