Hello

Olen ajatellut bloggaamista jo pitkään, mutta nyt päätin aloittaa. Tykkään muodista, vaatteista, kauneusjutuista, shoppailusta, urheilusta ja ruoanlaitosta. Blogini tulee siis olemaan lifestyle-blogi, joka sisältää muotia & vaatteita, kauneusjuttuja, ostoksia ja tietenkin ihan normaali elämää.

Rakastan liikuntaa, shoppailemista, kynsilakkoja ja kaikkia juhlia. On niin ihanaa kun on paljon porukkaa ja saa nähdä sukulaisia ja kavereita, mutta myös tutustua uusiin ihmisiin.

Olen kokeillut aika monia harrastuksia, mutta olen aina tykännyt tanssia. Tosin tanssilajin löytäminen kesti aika kauan -aloitin baletin kaksi vuotta sitten. Yleensä klassisen baletin opiskelu aloitetaan todella nuorena, mutta itse en vaan koskaan tullut ajatelleeksi asiaa. Katsoin vaan yhtenä kesänä Tanssiakatemiaa ja tajusin, että olisi hienoa osata tanssia noin. Ajattelin, että menen ihan vaan kokeilemaan balettia ja lopetan, jos en tykkää siitä, mutta kokeilu on kestänyt nyt kaksi vuotta, enkä todellakaan aio lopettaa. Baletti on parasta mitä tiedän. Olen aloittanut baletin aika "vanhana", mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Ja tärkeintä on, että on jotain, mitä rakastaa ja minne jaksaa joka viikko raahautua aina yhtä suurella innolla.

Lisäksi harrastan lenkkeilyä ja kuntosalilla käymistä sekä tykkään laittaa ruokaa ja leipoa. Olen myös harrastanut näyttelemistä seitsemän vuotta, mutta se on ollut tämän vuoden tauolla.

Tässä lyhyt esittely tulevasta blogista ja itsestäni. Jos on jotain kysyttävää, niin kommentoikaa! :)

Koulun päättäjäiset & kuvia viime kesältä Englannista