HELMIKUUN SUOSIKIT

Helmikuussa olen innostunut syömään mysliä pitkästä aikaa! Suosin mahdollisimman luonnollisia ja vähäsokerisia myslejä, joissa on paljon kuivahedelmiä ja pähkinöitä. Luomu on aina plussaa! Axa:n myslistä tykkään erityisesti, kun pinnalle ripottelee hiukan kanelia. Pienet omenakuutiot ja kaneli sopivat hyvin yhteen.
Kuten huomata saattaa, kuvassa on tyhjä pullo Dermosilin Dermonature-puhdistusvaahtoa. En ollut vähään aikaan käyttänyt tätä ja otin tän käyttöön, koska kasvoni olivat todella kuivat. Tämä ei kuivata kasvoja turhaan, mutta puhdistaa hyvin. Vaahtoa on lisäksi tosi näppärä levittää kasvoille. Luulen, että tilaan tätä seuraavaksi.
Schwarzkopfin Daily Oil Elixir ei alusta alkaen ollut mikään suosikkini. Olen aiemmin jo ostanut tämän, mutta koska rakas Moroccanoil loppui ahkeran käytön jälkeen, päätin ottaa tämän hetkeksi käyttöön. Nyt pidemmän käytön jälkeen olen todennut, että tämä on hyvä perustuote. Ei mikään ihmeellisin, mutta hiusten kunto on huomattavasti parempi kuin ilman öljyä. Levitän tätä aina märkiin hiuksiin ja laitan hiukset nutturalle, jotta öljy imeytyy paremmin.
Omista tavallisista ripsentaivuttimistani loppui vaahtomuoviosat ja kokeilin kiireessä äidin Dermosilin ripsentaivuttimia. Rakastuin niihin ensisilmäyksellä ja sen jälkeen en ole muuta käyttänytkään. Siis aivan huippuhyvät ja laadukkaat! Näillä ripsien taivuttaminen on uskomattoman helppoa ja tulos on todella hyvä. Aion todellakin tilata itselleni samanlaiset!
Tämä on ollut yksi parhaista kasvovoiteista, joita olen käyttänyt. Vaikka koostumus on todella kevyt, voide kosteuttaa kuitenkin todella hyvin. Koska en joka päivä käytä syväkosteuttavaa voidetta, käytän välipäivinä tätä. Humektan tulee olemaan käytössä jatkossakin.
Ostin Sokoksen ystävänpäivätarjouksesta Natural Code by Lumene -.kynsilakkoja. Sävyt ovat 17 Fynky Flower ja 3 Sheer Bebe. Olen aina ollut hieman skeptinen Natural Code -lakkojen suhteen... Sävyt ovat herkkuja, mutta kerroksia pitää peittävyyttä halutessaan levittää useita ja kynsilakka lähtee pois alle viikossa... Näidenkään lakkojen pysyvyys ei ole paras mahdollinen, mutta sävyt ovat vaan niin ihanan keväiset (että en siis voinut vaan vastustaa). Sanoisin että edullisia ja herkullisia kynsilakkoja. Mutta kannattaa hankkia laadukas päällyslakka, jos haluaa lopputuloksen pysyvän pidempään. :)

Siinä oli helmikuun suosikit! Onko teillä ollut samoja tuotteita käytössä? Ja mikä on ollut sun helmikuun lempparijuttu?