Hey, it's Friday

Miten viikko voi mennä jälleen näin nopeasti?! Vastahan oli viime sunnuntai... Mutta on se ihanaa, et on perjantai. Taas saa nukkua pari päivää hieman pidempään ja nauttia vapaa-ajasta. Sitä paitsi kiva viikonloppu tulossa: juhlat tiedossa! Ja kuten olen aiemmin saattanut mainita, rakastan kaikkia juhlia. Parasta!

Tänään innostuin pitkästä aikaa leipomaan muffinsseja. Halusin hyödyntää kypsiä punaviinimarjoja pihalta. Maistuipa hyviltä, kun ei muffinsseja ole tullut syötyä vähään aikaan.

Vanhemmat kävi Helsingissä ja toi mulle Jameralta jo hieman kirjoja syksyä varten. Kyllä -olen menossa jo lukioon! Koko yläaste kului salamannopeasti. Alan pikkuhiljaa kalastella kirjoja, koska kun palaan Englannista, en halua enää alkaa etsiä kirjoja.

Kävin töiden jälkeen ostamassa uuden ripsivärin. Ja koska oli ale, en voinut vastustaa kiusausta olla ostamatta Urtekramin Aloe Vera -hoitoainetta. Maksoi alennuksen takia niin vähän ja olen katsellut Urtekramin tuotteita jo pidempään. Saa nähdä millainen on! Haluaisin muutenkin löytää enemmän luontoystävällisempiä tuotteita. Tulee jotenkin niin hyvä mieli, kun ostaa jotain ympäristölle ja eläimille parempaa<3.

Olen selaillut viimekesän kuvia helteisestä Englannista ja odotan jo innolla matkaa! Enää pari viikkoa! Niin ihanaa!! Toivottavasti säät suosivat.

No, olen selittänyt jo aika kauan, joten pidemmittä höpinöittä Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua! :-*

Onko kellään muuten kokemuksia noista Urtekramin tuotteista?