HOLIDAY NAILS

Innostuin kuvailemaan teille kynsivideota... Minusta on mukava tehdä jouluaiheisia videoita, varsinkin, kun lomat ovat alkamassa ihan näillä näppäimillä.

Videolla on helppo ja nopea joulumanikyyri, josta tuli todella pirteä ja suloinen. Itselläni oli käytössä Sinful Colors -kynsilakat, sävyissä Snow me white sekä Pride. Pride on kiistämättä suloisin ja jouluun (ja uuteen vuoteen!!) sopivin kimallelakka, joka on tullut vastaan. 

Kuvissa ja videolla olen laittanut vain yhden kerroksen kimallelakkaa, ja silti glitteriä tulee todella runsaasti. Kaiken kukkuraksi kynsilakat saapuivat tuollaisessa aivan ihanassa pahvilaatikossa, joka sopisi minusta suloisen nauhan kanssa hyvin joulupaketiksi. Sävythän voi valita lahjansaajan mukaan. ;-)

Videon loppupuolella näkyy vielä The Body Shop -joulukalenterini luukkujen 1-13 sisältö. Olen kyllä todella ihastunut tuohon kalenteriin, ja luulen, että ostan sen uudelleen ensi vuonna. Tai ainakin jonkun laadukkaan kosmetiikkakalenterin. On jotenkin mukavaa, kun niinä "huonompinakin" aamuina on joku kiva yllätys tiedossa. :-D

Tähän mennessä joulukalenterista tulleet (ylhäällä kuvassa) silmänympärysgeeli, kasvovoide sekä kynsi- ja käsivoide ovat olleet suosikkejani! Etenkin tuo silmänympärysgeeli on aivan mielettömän hyvää! ❤️

Vihdoin viikonloppuna löysin valkoisen hyasintin koristamaan huonetta. Laitoimme äidin kanssa sen tuollaiseen lasipurkkiin, joka on minusta ihana ja simppeli "ruukku." Odotan innolla, että kukka puhkeaa, koska hyasintin tuoksu on niin ihanan raikas!

Muistattehan käydä osallistumassa Hurraw! -huulirasva-arvontaan, postaukseen pääset tästä painamalla!
Arvonta on voimassa tämän viikon perjantaihin saakka!

Miten teidän jouluvalmistelut etenevät? ❤️

Kynsilakat saatu testikäyttöön Oletkaunis.fi -verkkokaupasta.