HOLIDAY VIBES: ON

Heippa ihanat! Täksi päiväksi (maanantaiksi) piti olla luvattuna sadetta, mutta ennuste näyttäisi osoittautuvan vääräksi, jes! Toivottavasti hyvät säät saisivat jatkoa. Olen viime päivinä vain nauttinut ihanasta ulkoilmasta, lomasta, rentoutumisesta ja ihan vaan elämästä. Vaihdoin jopa ompelemisen hetkeksi virkkaamiseen, sillä halusin tuoda käsityöt ulos, eikä ompelukoneen ulkoiluttaminen taida olla etenkään helteellä kovinkaan viisasta.
Minulla on kovasti uusia postausideoita odottamassa toteutumistaan, aiheina muun muassa liikunta, välipalavinkki, kirppislöydöt ja matkustaminen. Videoideoitakin olisi, mutta koneeni ei ole kanssani ihan samaa mieltä, ikävä kyllä. Mutta asia tulee korjautumaan!
Tänään pääsette kurkistamaan erääseen kesäpäivääni, ja siihen, kuinka sen vietin. :-)

Välipalaksin otin kahvin lisäksi hieman itsetehtyä jäätelöä ja äidin ostaman raakasuklaan, nam! Tykkäsin tuosta suklaasta erityisen paljon, maku oli ihanan raikas. Jäätelökin oli aikas hyvää!
Ihastelin ulkona kaunista säätä ja katselin sinistä taivasta. Oli todella rentouttavaa vaan katsella ja mietiskellä kaikkea ilman mitään aikatauluja.
Rakastan näitä värejä kesällä!
Olen lukenut viimeisimmät Demit oikein urakalla. Jotenkin kesällä ehtii keskittyä ja nauttia lehtien lukemisesta aivan eri tavalla.
Saimme idean lähteä käymään mummolassa. Kävimme uimassa läheisellä rannalla, ja uskaltauduin heittämään vihdoinkin talviturkin. Ennen kävin avannoissakin uimassa, mutta nykyään olen liian mukavuudenhaluinen kylmään veteen, heh.
Rakastan uimista todella paljon, ja haluan nauttia siitä, enkä vain nopeasti kastautua jossain hyisessä vedessä. Onneksi tuo lampi oli sopivan pieni, sillä sen vesi oli ehtinyt juuri lämmetä sopiviin lukemiin. :-D
Uinnin päätteeksi mummo paistoi köyhiä ritareita. En ollut syönyt köyhiä ritareita varmaan vuoteen, joten maistui kyllä erittäin hyvälle!

Tänään aloitin päiväni treenillä, joka piristi mukavasti, sillä minulla on aika paljon tekemistä tänään! Loppuviikosta pitäisi myös käydä hakemassa rokote Turkin matkaa varten. Ostin eilen jo uimakengät, vielä pitäisi löytää jostain bikinien yläosa.
Aurinkoista ja energistä päivää tyypit!
Oletteko te ehtineet rentoutua?