IHANA LUSH

Kuten jo viime viikolla lupailin, nyt seuraa juttua ihanasta Lush -nimisestä kaupasta. Lush on käsintehtyä kosmetiikkaa myyvä liike, joka käyttää raaka-aineinaan mahdollisimman eettisesti ja luonnonläheisesti tuotettuja aineita. Lush käyttää raaka-aineinaan tuoreita kasvipojaisia aineita, on eläinkokeita vastaan ja kaikki tuotteet tehdään käsin Englannissa.

Itse löysin Lushille ensimmäistä kertaa vasta tänä vuonna, luulin jostain syystä, ettei sitä ole Suomessa lainkaan. :-D Olen kävellyt Mannerheiminkadunkin myymälän ohi satoja kertoja, hahhah! :-D

Tämä postaus ei ole yhteistyöpostaus, vaan halusin ainoastaan jakaa oman kokemukseni Lush-myymälästä, sekä testaamistani Lushin tuotteista.

Kun kävelin Mannerheimintien myymälän ovesta sisälle, edessäni oli ihana asetelma erilaisia tuorekasvonaamioita. Osa näytti oikeasti joillekin syötäville mousseille tai vanukkaille, koska näytteiden ja purkkien vieressä oli hedelmiä, manteleita ja muita herkkuja.
Hassua, etten ole aiemmin tiennyt Lushin olemassa olosta Suomessa... Minulla kului myymälässä aika kauan aikaa, olin niin innoissani ja testailin erilaisia tuotteita! Rakastuin heti!
Kylpypommit ja -vaahdot ovat ihanan värisiä ja tuoksuvat hyvälle. Olisin totta puhuen voinut ostaa yhden jokaista, mutta ensimmäisellä vierailullani ostin ainoastaan etsimäni Angels On Bare Skin -puhdistajan, josta puhuin tässä postauksessa. Äiti toi minulle tällä viikolla tuliaiseksi Sparkly Pumpkin -kylpyvaahdon, jota jo kokeilin. Tulee niin hyvä mieli käyttää tuotteita, jotka eivät ole niin haitallisia luonnolle. Tuotteiden laadukkuus on mielestäni huippua, ja ne tekevät oikeasti hyvää iholle, koska ne ovat niin luonnollisia. Tästä voit lukea lisää Sparkly Pumpkin -kylpyvaahdosta.

Lisäksi äiti oli ostanut Avocado Co-Wash -hoitoaineen, jota en itse ole vielä ehtinyt testata. Jos jotakuta kiinnostaa kyseinen shampoo-hoitoaine, voit kertoa sen kommenteissa, ja vastaan siihen, kun olen testannut sitä. Tuoksu on ainakin niin hyvä, että hoitoainepalasta tekisi mieli haukata :-D.

Kuten varmaan on jo tullut useampaankin otteeseen selväksi, olen aivan rakastunut ja koukuttunut Lushiin. Vaikka käytänkin niitä "tavallisiakin" tuotteita, minulle tulee niin hyvä, tyytyväinen, onnellinen ja luonnollinen olo, kun käytän näitä. Tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia, eivätkä ole vahingoksi luonnolle. Voin erittäin lämpimästi suositella piipahtamaan Lushilla, ja tutustumaan Lushin tuotteisiin, sekä ainutlaatuiseen filosofiaan. Itse sain todella asiantuntevaa ja ystävällistä asiakaspalvelua. Lushilla on myös verkkokauppa, sen, ja muuta lisätietoa löydät täältä.

Kuinka moni teistä on käyttänyt Lushin tuotteita ja rakastaa Lushia? Entä onko ketään, jolle Lush on uudempi tai uusi tuttavuus?

Ja teille jotka epäilette, olenko järjissäni: Kyllä, mutta olen vain ihan pikkuisen rakastunut Lushiin, heh❤️                   

Ihanaa alkavaa viikonloppua, tyypit!  Ja hei: kertokaa teidän suosikkituotteitanne Lushilta! Haluaisin vinkkejä, mitä tuotteita kannattaisi aivan ehdottomasti kokeilla. ;-)