ILOVEME2014 & MESSUPÄIVÄN LOOK

cardigan / Vero Moda blouse / Zara/kirppis print pants / H&M sneakers / New Look backpack / Fjällräven/Partioaitta

Tosiaan mun loma starttaili I love me -messuilla launtaina. Olipa superkiva päivä! Loma ei olisi voinut tulla parempaan saumaan, sillä olen odottanut sitä niin paljon! Vaikka en aiemmin tiedostanut, niin koeviikko tosiaankin kävi voimille. Nyt kuitenkin huippuhyvällä jaksotodistuksella lukion ensimmäinen jakso suoritettu ja voi jäädä lomalle hyvällä mielellä.

Tossa ylempänä oli mun eilisen päivän asu. Ostin koulukuvausta varten ton uuden villatakin ja oon siihen niin supertyytyväinen. Oon ettiny just tollasta. Asu aika hyvä messuille, ei tullu liian kuuma eikä kylmä. On ihanaa tallustella sellasessa asussa koko päivä, joka on tyylikäs sekä mukava samaan aikaan. Kuinkahan monessa paikassa toi reppu on mun kanssa ollut? Se on ehdottomasti mun luottokamu, koska hartiat ei kipeydy.

Mutta, nyt eilisen päivän kuulumisia, olkaa hyvät.

Halusin pitää meikin luonnollisena, koska tykkään kokeilla messuilla kaikenlaisia tuotteita / Aamulla oli 10 astetta pakkasta, joten parkatakki tuli tarpeeseen / on the way / Mun uudet lempparieväät!
Mariela Sarkiman Beauty School, jonne olisin halunnu, mut smokey eyesissä ei enää ollu tilaa :( / dear friend / haukattii lounaaks ihanat luomupizzat / Mun pitää niin saada tää uutuuslakka!
Taidettii viettää eniten aikaa Puhdistamon ja Cocovin osastoilla maistellessa kaikenlaisia superihania herkkuja! / back to home / ostoksia ja esitteitä / Se Beautyblender on nyt mun ikioma!!

Beautyblenderistä vielä sen verran, et niitä oli tuolla messuilla rajoitettu erikoiserä myynnissä ja niitä ei siis vielä saa kaupoista. Ne on just tullu Suomeen ja oon odottanu sitä ihan sikana. Ne on siis pisaran muotoisia meikkisieniä, jotka on Jenkeissä tullu tosi suosituiksi. Odotan innolla, et pääsen tekemään meikkiä huomenna ton kanssa!

Mulla olis muutama video kuvauksen alla, joten voi olla, että niitä ilmestyy piakkoin. ;)

Oikein ihanaa sunnuntaita! Kävikös kukaan muu messuilla?