IN JUURI NYT

Opiskelua on jälleen viikko takana, aurinko paistaa ja ilmassa on selvä kevään tuoksu... Ihanaa! Vaikka minulla on tällä hetkellä aivan todella paljon kouluun liittyviä projekteja, en siltikään stressaa. Tuntuu, että aurinko vaikuttaa stressitasooni laskevasti ja on muutenkin ollut aivan upea viikonloppu. Nyt kerron kuusi asiaa, jotka ovat omalla kohdallani in juuri nyt.
Nappasin eräällä kauppareissulla neilikkakimpun mukaani. En ollut vielä silloin varma, onko väri valkoinen vai vaaleanvihreä, mutta nyt se näyttää olevan jotakin siltä väliltä. Kermainen, vaalea lime, sanoisin. Huone tuntuu niin paljon eloisammalta paikalta, kun on jotakin elävää ja vihreää maljakossa. Kukkakimpuista tulee ehdottomasti pysyvä osa sisustustani nyt keväällä.
Naapureilta saamani kirahvipaita. Rakastuin tähän ensisilmäyksellä, enkä malta odottaa kesää, että saan pukea tämän vaikkapa shortsien pariksi... Omistan harvoin printtipaitoja, mutta yksinkertaisuus ja mustalla painetut pitkäkaulaiset tekivät minuun vaikutuksen.
Italialainen keittiö, ah. Puhuin juuri ystäväni kanssa puhelimessa ja sanoin, että jos jokin maa pitäisi valita ruoan perusteella, ottaisin Italian. Monipuolista, luonnolista ja helposti terveellistä ruokaa! Tämä Tuoretomaattipasta on yksi lempiruokani!
Maaliskuussa on tullut syötyä normaalia enemmän ciabattaa. Rapea kuori ja pehmeä, mutta napakka sisus tekevät hyvän ja arjesta poikkeavan leivän. Ciabatta tuo mieleeni viikonlopun ja kiireettömyyden. 
L'Oréalin uudet öljykynsilakat kauniilla pulloilla ovat niin suloisia! Hauskinta on, että lakan kuivuttua kynnet tuoksuvat ruusuille... So cool.

Nämä pienet, mutta ihanat asiat ovat tehneet minut iloiseksi viime aikoina... Kevään tulevissa postauksissa tulee olemaan asiaa ainakin kynsilakoista, kuulumisia Helsingin reissulta, ravintolavinkki sekä asukuvia. Ja toki mukaan mahtuu myös viimeisimmät Lushin ostokseni! Ihanaa ja energistä alkavaa viikkoa teille kaikille! ❤️