JOULUKUUN LIVBOX + ARVONTA

Toivottavasti teidän kaikkien joulujuhlinnat ovat sujuneet hyvin. Kuuluisat välipäivät alkoivat tänään ja pitää varmaankin suunnistaa kaupoille, kunhan järkyttävä flunssani hieman hellittää. Olo ei ole kovin ihmeellinen, mutta sentään parempi kuin eilen! Onneksi on burana, hehheh.
Tänään kuitenkin aiheena on jo tutuksi tullut LivBox. Joulukuun boxista paljastui jos jonkinlaista kivaa uutta testattavaa. Mukana oli myös Cocovin raakasuklaata, nam! ❤️
Omat suosikkini joulukuun tuotteista ovat Laveran huulikiilto, Golgaten hammastahna sekä Cutrinin shampoo. Huulikiilto on kauniin sävyinen ja kosteuttaa samalla huulia. Se on muutenkin todella kivaa levittää ja sopivan sävyinen niin arkeen kuin juhlaan. Shampoo on lähes tuoksuton ja se jättää hiukset ihanan raikkaiksi. Kaiken kaikkiaan joulukuun boxi oli yksi suosikeistani!
Nyt jollakulla teistä olisi mahdollisuus voittaa tuleva tammikuun LivBox! Klikkaa itsesi nopeasti mukaan arvontaan, sillä aikaa on 31.12.2015 kello 23 saakka! Ohjeet löytyvät tuttuun tapaan alla olevasta kuvasta.
Sen verran tarkennusta noihin ohjeisiin, että tuo "julkinen" tarkoittaa siis sitä, että näyt tämän blogin lukijaluettelossa. Kun kirjaudut lukemaan tätä blogia, sinun pitää siis valita "lue julkisesti." (jos olet jo lukija, mutta et lue julkisesti, niin voit vaihtaa lukutapaa Bloggerin asetuksissa, kirjautumalla sisään) Näin minun on helppo nähdä kaikki sääntöjen mukaan toimineet!
Loistavia välipäivälöytöjä ja tsemppiä arvontaan! ❤️

Yhteistyö: LivBox