KARKKIKYNNET

lo1
lo4

Sain vähän aikaa sitten testiin L'Oréalin uusia Color Riche Le Vernis A L'Huile -lakkoja. Uusien lakkojen tavoitteena on hoitavuus, ja se, että yksi kerros lakkaa riitttää. Lakat sisältävät mikro-öljyjä, jotka hoitavat kynsiä. Mielestäni juuri tällaiset hoitavat lakat tulevat tarpeeseen talven jälkeen, sillä omat kynteni ovat ainakin todella kuivat ja hieman lohkeilevat kylmien säiden jälkeen.

lo3
lo2

Kun lakka on kuivunut, siinä on makea, suloinen tuoksu. Se ei kuitenkaan ole liian voimakas tai pistävä, vaan juuri sopivan hento tuoksu, joka kestää kauan. Itse lakkasin yhden kerroksen ja mielestäni lakat olivat pigmenttisiä. Kuitenkin tottumuksesta lakata lähes aina kaksi kerrosta olen välillä lakannut niinkin ja tulos on entistä peittävämpi. Mutta omasta mielestäni myös yksikin kerros riittää näillä lakoilla oikein hyvin!

Ihan ensimmäisenä näissä lakoissa huomioni kiinnittyi upeisiin pulloihin! En ole koskaan nähnyt näin kauniita pakkauksia kynsilakoissa. Kristallityylinen pullo ja kultainen korkki sopivat hyvin yhteen. Lakat toimivat käytännössä myös huoneen somisteena, itselläni ne ovat olleet jo pitkään näkyvillä kauniissa purkissa. 

lo5

Minulla on (ja kuvassa ovat tässä järjestyksessä) sävyt: 666 Vert Absynthe, 226 Nymphea, 442 Coral Trianon ja 116 Café De Nuit. 

A L'Huile -lakkoja löytyy kaiken kaikkiaan 20 eri sävyssä. Kesäksi ajattelin esimerkiksi sävyä 332 Fuchsia Portrait, sillä tummempi violetti sopisi hyvin yhteen hieman ruskettuneemman ihon kanssa. Toinen hyvä sävy kesäksi olisi syvän sininen 670 Cobalt Indécent. Kaikkia sävyjä voi katsella täällä. Lisäksi olen nähnyt lakkoja myynnissä esim. Anttilassa ja Sokoksessa.

Ihanaa sunnuntaita ja energistä alkavaa viikkoa teille kaikille! ❤️