KASVOJEN IHONHOIDOSTA

Heippa! Olen tässä syksyn aikana testaillut uusia kasvojen puhdistusaineita ja kasvovoiteita. Herbinalta on tullut hiljattain kaksi uutta ihonhoitosarjaa, Energy Boost ja Moisture Balance. Energy Boost sopii enemmän sekaiholle, kun taas Moisture Balance on suuniteltu kuivemmalle iholle.

Kokeilin Energy Boost -sarjasta Puhdistusgeeliä, Kuorintavoidetta sekä Kasvovoidetta ja Moisture Balancen puolelta Puhdistusmaitoa, Ruusuvettä ja Kasvonaamioa.

 Huomasin, että Moisture Balance -sarja sopii paremmin ihotyypilleni. Käytän Puhdistusmaitoa poistamaan kasvoilta meikit, sillä mielestäni hieman rasvaisempi koostumus irroittaa meikkivoiteen tms. paremmin ja on samalla hellävarainen meikinpoistoaine. Ruusuvettä käytän aamulla ja illalla kasvoveden tapaan, se jättää kasvoille ihanan, kukkaisen tuoksun ja kosteuttaa kasvoja. Kaikista tuotteista Ruusuvesi oli ehdoton suosikkini! Noin kolmena iltana viikossa laitan yöksi tehokosteuttavan Kasvonaamion, joka syväkosteuttaa kasvot yön aikana. Kunnon kosteutus on iholle tarpeen etenkin syksyllä ja talvella, sillä kylmä ilma ja ilmastointi kuivattavat ihoa.

Tässä vielä kaikki kokeilemani tuotteet Moisture Balancen puolelta, ja siis tosiaan oma suosikkini oli tuo Ruusuvesi. Kaikissa tuotteissa on pehmeä kukkaistuoksu, josta itse pidin kovasti.
Energy Boost -tuotteissa tuoksuu raikas appelsiini, joka sopii hyvin aamuisiin kasvojenpesuhetkiin! Puhdistusgeeliä käytän yleensä aamulla, ja sen jälkeen levitän Kasvovoidetta, jossa on muuten suojakerroinkin mukana. Kuorintavoidetta innostuin käyttämään useamman kerran viikossa, noin joka toinen päivä.
Tykkään tuotteiden pirteästä ulkoasusta!
Oletteko te kokeilleet näin syksyllä uusia kasvoille tarkoitettuja tuotteita? Oletteko löytäneet kenties uusia suosikkeja?

Ihanaa viikkoa, tyypit! ❤️Postaus toteutettu yhteistyössä Herbinan kanssa.