KESÄLOMALLE

Heippa! Nyt on kyllä niin outo fiilis, koska koeviikko on mun kohdalta done. Ja koko lukion toinen vuosikin ihan kohta. Mihin ihmeeseen aika oikein kuluu? En voi uskoa, että olen ensi syksynä abi. Mutta ihanaa, sillä jotenkin viimeisessä vuodessa on sitten oma erityinen tunnelmansa. Mutta erityisen outoa on se, ettei koulusta tullessa (ja kaiken lisäksi vieläpä pääsen joskus 10-12 välillä) ole mitään tekemistä. Takaraivossa on koko ajan sellainen tunne, että pitäisiköhän kirjoittaa äikän essee, opetella ruotsin sanoja vai tehdä mitä? Hassua, ettei osaa heti päästää irti, kun kauan odotettu loma alkaa.

Kesälomasta päästäänkiin itse aiheeseen, sillä kesäänhän kuuluu kiinteästi ihon hoito. Minulla on ollut toukokuussa ilo kokeilla Herbinan uusia tuotteita. Herbinalta tulivat nyt keväällä uudet sarjat Mango Spa ja Aqua Spa. Body Mistitkin saivat kaksi uutta vahvistusta kesäksi: Blue Lagoon ja Paradise Passion. Paradise Passion tuoksuu hedelmäiselle ja makealle, Blue Lagoon taas ihanan puhtaalle ja raikkaalle. Body Mistit ovat käteviä napata aamulla mukaan vaikkapa rantapäivää varten!

Varmaankin oma suosikkini kaikista tuotteista on ollut Aqua Spa -vartalovoide. Ihanan raikas ja puhdas tuoksu sekä voide imeytyy todella nopeasti. Tämä on itselläni käytössä ihan joka päivä. Välillä sekoitan siihen Mango Spa -sarjan kauneusöljyä, joka tuoksuu, yllätys yllätys, mangolle. 

Mango Spa -sarjaan kuuluu öljyn lisäksi vartalovoide ja -kuorinta. Molemmat tuoksuvat myös pehmeälle mangolle. Ihanat tuotteet esimerkiksi mökille mukaan otettavaksi. Täytyy kyllä vielä uusista Misteistä mainita se, että kesällä tuollaiset keveämmät tuoksut ovat niin näppäriä! Jos viettää koko päivän ulkona, pelastat kaikkien kavereidenkin päivän tarjoamalla kierroksen herkullista tuoksua -ja taas meno jatkuu! Koska itse en ainakaan aio raahata rannalle mitään lasipulloissa olevia parfyymeja. :-D

Ihanaa ja onnellista tänään alkanutta kesäkuuta, muistakaa nauttia auringosta ja elämästä. ❤️