KESÄN LÖYTÖJÄ

Heippa! Kuten jo lupailin, tällä viikolla olisi luvassa tämän kesän kirppis- ja ale-löytöjä. Alkanut viikko tulee olemaan mulla erittäin kiireinen, joten saattaa olla, että tämä jää tämän viikon ainoaksi postaukseksi. Saa nähdä, kuinka käy!
Ensi viikolle olisi joka tapauksessa tiedossa parikin kivaa postausta! ;-)

Halusin aloittaa tällä. Kyseessä on Primarkin mekko, jonka löysin kirpparilta. Hintaa oli ehkä 2-3 e, en muista kunnolla paljonko. Kuvio on omasta mielestäni niillä rajoilla, että onko se jo liikaa vai ei, mutta tässä mekossa se näyttää mielestäni kuitenkin raikkaalle.
Suuri meikkipussi löytyi H&M:ltä hintaan 3 e. Laitoin sinne kynsilakat, mutta voi olla, että ne lentävät pussista jonnekin muualle, sillä tälle olisi muutakin käyttöä.
Rakastan askartelua ja kaikkia projekteja, ja Tigerille oli tullut uusia paperiteippejä, jee! Paperiteipit maksoivat 3 e.
Jo kauan katselemani purkki pääsi Anttilasta vihdoin mukaani, hintaan 5 e.
Mustat avokkaat löytyivät mekon kanssa samalta reissulta, ja nämäkin maksoivat 2-3 e. :-D
Tajusin kuvia ladatessani, että kaikki ostoksistani eivät ole ale-löytöjä. No kuitenkin!
Vaaleanpunainen meikkauspanta löytyi Tigerista yhdellä eurolla, Freemanin Avokado-kauranaamio Prismasta viidellä eurolla, kultaiset peruspinnit H&M:stä parilla eurolla ja TRESemmé:n Perfectly UnDone -muotoiluvaahto Sokokselta, en yhtään muista paljonko se maksoi. Ehkä jotain 7 euron luokkaa. Toi muotoiluvaahto on kuin tehty mulle! Sillä saa juuri sellaiset kiharat, jotka haluan!
Olen myös kartuttanut hieman meikkivarastoani, ja ostanut muutamia uusia meikkejä. Nämä eivät ole olleet missään alessa, joten kaikki ovat ihan normaalihintaisia. :-D Tosin Natural Code By Lumenen tuotteista oli jossain vaiheessa alkukesää Emotionilla joku pieni ale-kamppanja, joten niistä lähti vähän hintaa pois.
Kuvassa on siis Natural Code By Lumenen huulimeikkikynä sävyssä 6 Cherry Pop, vedenkestävä rajauskynä sävyssä 1 Intense Black ja luomivärikynä sävyssä 1 Pearl Ivory. Luomiväripaletti on IsaDoran ja sen nimi on Savannah Sunset (69). Voin kertoa, että olen halunnut ostaa paletin joulusta asti, mutta hyvä, että odotin kesään, koska noi sävyt ovat kuin tehty kesälle! Lisäksi kuvassa on Lumenen musta nestemäinen vedenkestävä rajausväri, sävyssä 1 Intense Black.
Äiti yllätti mut yksi viikonloppu tuomalla mulle juoksutrikoot (capripituiset) ja -shortsit H&M:ltä. Trikoilla oli hintaa 10 e, ja shortsit olivat muistaakseni 7 e. Aika hyvät löydöt mun mielestä, ja molemmat ovat ihan huippumukavat päällä!
Urheiluliivit löysin itse uutena kirppikseltä, niillä hintaa oli 2 e.
Uninaamio on Tigerista, maksoi 3 e. Todella näppärä, jos tarvitsee ottaa päiväunet, eikä jaksa/halua laittaa pimennysverhoja kiinni. Tai vaikka lentokoneeseen mukaan myös tosi hyvä, kunhan muistaa olla tahrimatta meikkiä!
Ostin tälle kesälle Garnierin Miselliveden, joka on todella laadukasta! Todella raikastava ja puhdistava kasvovesi, lähtee aika varmasti mukaan reissuun! ;-)

Siinä tämän kesän löytöjä ja ostoksia, toivottavasti piditte postauksesta! Nyt täytyy kyllä sanoa, että luulin kirppislöytöjä olevan enemmän, mutta en muista mihin olen ne laittanut! :-D Ehkä ne löytävät vielä tiensä luokseni jostakin piilosta!
Millaisia löytöjä te olette tehneet kesän aikana? Onko teillä samoja juttuja, kuin tässä postauksessa?

Ja jos haluat kysyä jostakin tuotteesta lisää, vastaan mielelläni! :-)