KORKKARIKAUDEN AVAUS

ekaasu4

Kauneusbloggaajana on toki pakko mainita alkuun pari sanaa meikistä: Huulillani on Lancômen uutuustuotetta, Juicy Shaker -pigmenttihuuliöljyä. Sävy on Berry Tale. Ostin Juicy Shakerin noin kuukausi sitten kokeiltuani sitä Stockalla ja olen niin näiden lumoissa! Aivan loistava, helppo, näppärä ja laadukas tuote niin juhlaan kuin arkeen. Ravistat vain pientä pulloa tai "shakeriä", jotta öljy ja pigmentit sekoittuvat ja levität sitä aplikaattorilla. Voin lämpimästi suositella tätä, jos tarvitset pigementtistä, hyvän tuoksuista ja laadukasta tuotetta huulille. 

ekaasu1
ekaasu6
ekaasu5
ekaasu3
ekaasu2

tunika / Vero Moda Denim   korkokengät / Tamaris   rannekoru / Nomination

Olin viime viikonloppuna juhlistamassa serkkuni synttäreitä ja näin tämän tietysti oivana tilaisuutena laittaa korkokengät jalkaan... Olen kaikissa juhlissa lähes poikkeuksetta korkkareissa, sillä ne ovat lempikenkiäni. Päätin kuitenkin mennä kevään ekat juhlat vähän maltillisemmissa koroissa. Löysin nuo Tamarikset muistaakseni muutama vuosi sitten kirpparilta ja ne ovat kyllä olleet älyttömän mukavat jalassa sekä laadukkaat.

Innostuin auringosta, keväästä ja korkkareista niin, että puin eilen nilkkapituisten farkkujeni seuraksi nämä samat korkokengät. Olipa vapauttavaa kävellä avokkaissa. Tuli älyttömän keväinen (lue: kesäinen) fiilis! ❤️